O2s

Sådan at ride hesteryg

Rideheste har været en favorit aktivitet blandt heste-elskere i hundreder af år. Selv om det er vigtigt at tage lektioner for at blive virkelig effektive i ridning, en eftermiddag for at tage stier med venner kan opnås ved at gennemgå de tips nedenfor om, hvordan at ride hest:

Sådan at ride hesteryg. Få at vide hesten: find ud af så meget som du kan om den hest du vil ride.
Sådan at ride hesteryg. Få at vide hesten: find ud af så meget som du kan om den hest du vil ride.

  1. Få at vide hesten: Find ud af så meget som du kan om den hest du vil ride. Hvad er han bange for? Hvad er hans temperament ud? Har han nogen følsomme steder for at undgå? Heste er enkeltpersoner, ligesom ryttere, og har præferencer og antipatier. Lære så meget som du kan om, hvordan din mount reagerer i visse situationer vil gå langt for at gøre din eftermiddag en fornøjelig én for jer begge.
  2. Må ikke overvurdere din evne: Hvis du aldrig har været på en hest, så sig det. Hvis du har redet rusmiddel, men kun i lukkede områder, ikke foregive, at du er en ekspert rytter. Det er denne type adfærd, der får uerfarne ryttere i problemer på en hest. Heste er uddannet til at være følsomme over for en række stikord og kan nemt blive forvirret og frustreret over en novice rytterens forsøg på at cue ham, hvis signaler er forkerte. Dette kan forårsage en løbsk, en sorteper off, eller en stejlende situation, der alle kan være farlig og muligvis fatal til rytteren. En novice rytter kan gives instruktion før, under og efter turen for at sikre sikkerhed og sjov for alle.
  3. Ophold afbalanceret: Det er vigtigt at forblive afbalanceret og holde dit tyngdepunkt i midten af ​​hesten, så du kan reagere, når din hest bevæger sig uventet. Hold din vægt afbalanceret boldene af dine fødder, og greb på hver side af sadlen med knæene for at holde balancen centreret.
  4. Træk ikke i tøjlerne: Tømmerne er ment som en guide til din hest, ikke som en måde for dig at bo på. Hvis du ikke giver din hest retning, skal tøjlerne være slap, så hesten fuld bevægelse med hovedet og lade lidt at sidde komfortabelt i munden. Unødvendig ryk i tøjlerne vil få lidt at støde ind i hestens tænder og forårsage ham smerte.
  5. Nudge, ikke sparke: For at få en hest til at bevæge sig fremad, er det ikke nødvendigt at sparke, men at skubbe sine sider med dine hæle. Læn dig lidt frem, holde balancen, og skubbe ham blidt på begge sider ligeligt. Du bør aldrig mister kontakten med hestens sider med dine ben. Slår bør også være en kombination af tøjler bevægelse og hæl nudging.
  6. For at stoppe, læne sig tilbage: Når du stopper din hest, flytte din vægt tilbage i sadlen, og træk lidt tilbage i tøjlerne i én glidende bevægelse. Hesten skal reagere ved at nedsætte til et stop næsten øjeblikkeligt. Forbered dig på den fremadrettede bevægelse vil du opleve som hesten bremser, og holde balancen.