O2s

Sådan at rejse til Myanmar

Myanmar (Burma) ... en gåde for det meste af verden ... men en sjælden behandler for erfarne rejsende med en følelse af eventyr. Nogle siger "Jeg har tænkt mig at et sted, fordi alle går!" Myanmars typer er præcis det modsatte ... og hvis der beskriver dig ... læs videre. Cyclone Nagris hærgede landet drab så mange mennesker og galvaniseret verdens opmærksomhed. Men hukommelse strækker sig langt tilbage til Kiplings digt Mandalay, da Myanmar var et vigtigt center for det britiske imperium. Men Myanmar har ikke været på turist-stier i mange år. Med sanktioner mod den regerende militærjunta har turismen været plettet. Det er ikke et let sted ... tror Thailand i 1970. Du er nødt til at bruge kontanter, hvilket er noget bøvl. Men dit eventyr vil bringe dig til området for krukker, pagoder, templer, stupaer og klostre fuld af tilbedere stadig praktiserer det meste af deres ældgamle traditionelle ceremonier.

Trin 1

Få et visum. Du kan nemt få et visum i Myanmar ambassader over hele verden. Hvis der ikke er Myanmar ambassade hvor du bor, kan du få et visum i Thailand eller Kina, afhængigt af hvor du flyver på første. Et rejsebureau kan nemt arrangere dette for dig i Bangkok. Du kan flyve til Bangkok og fange et fly derfra til Myanmar, enten Yangon eller Mandalay. Du kan også gå til Kina og rejser ad landevejen går gennem Burma Road of WWII. Eller en anden mulighed er at tage en Orient Express Cruise og nyde solopgangen og solnedgange i Irrawaddy og andre Myanmar kyster i elegance den vej til Mandalay dæk.

Trin 2

Book din rejse med etablerede og erfarne operatører. Da turistinfrastruktur er stadig en smule ... ahhhh ... emergent, er det tilrådeligt, at du tager en tur fra etablerede og erfarne rejsearrangører så tingene er arrangeret for dig og mest go ligesom urværk. På denne måde er der altid nogen til at tage sig af hvad der måtte komme op. Der er flere du kan gennemgå på internettet. Du kan også foretage valg inden for disse ture, såsom hoteller og andre arrangementer. Som et eksempel, kan du bede dem om at have din egen bil og vejledning, så du har mulighed for at besøge kun de steder, du vælger, og på mere bekvemme tidspunkter, du som ikke behøver at vente på nogen. Hvis du ikke ønsker at booke med rejsearrangører, flyve til Yangon eller Mandalay, bog et hotel i nogen af ​​disse steder og gøre din arrangement når du er der og har bedre information. Du kan få en bil og ofte kan din chauffør være en god vejledning, også. Dit hotel kan også hjælpe i dette arrangement.

Trin 3

Bo på strengen i Yangon. Blev bygget i 1901, er det centralt placeret, så det er let at gå rundt derfra. Hvis det er for meget for dit budget, i det mindste have en drink i baren. Hotellet er blevet renoveret i 1920 tema og hotellet eller anden måde minder dig af landets gamle koloniale fortid. Hotellet er ikke den eneste påmindelse. Overalt Yangon, vil du se bygninger og huse, der er levende påmindelse om historien. Søerne i Yangon også give det mystik og stilhed, som du sikkert ikke længere føler sig i de fleste store byer.

Trin 4

Sådan at rejse til myanmar. Book din rejse med etablerede og erfarne operatører.
Sådan at rejse til myanmar. Book din rejse med etablerede og erfarne operatører.

Oplev Theravada buddhisme. Livet i Myanmar er stærkt centreret omkring buddhismen. I Yangon, besøge Shwedagon Pagoden, den vigtigste helligdom i landet. Må ikke bare gå rundt i pagoden og forlade. Blive længere og se locals gør deres tilbedelse. I nogle tilfælde, vil du se frivillige med deres koste og store smil. Disse folk tilfældigvis er født på samme dag i ugen, så de kommer til at tilbede og rense templerne. Sørg for at du kender den dag i ugen du blev født, så du kan tilbede i overensstemmelse hermed. Se de processioner af locals tilbyder gaver til templet. Gå til Bagan, hvor tusindvis af helligdomme, for det meste opført før 13 århundrede fylde skyline. Buddhisterne mener, at konstruere disse hellige steder vil bringe dem Nirvana hurtigere.

Trin 5

Gå på indkøb. Myanmar har en tradition for at udforme smukke ting. I Yangon, besøge Bogyoke Aung San Market. Beliggende i hjertet af Yangon, dette marked huse omkring 2.000 butikker, hvor du kan købe folkemusik dukker, kokos masker, bladguld og guld broderi, ædelstene, såsom rubiner, safirer og jade, Kalaga broderede vægtæpper, lak, læder håndværk, sten og træ udskæringer, sølvtøj, stammeledere håndværk såsom Shan stil skuldertasker, traditionelle dukker, håndvævede tekstiler og teaktræsmøbler. For de smykker entusiaster, er dette sted himlen. Gå til dem, der er godkendt af regeringen, da de vil give dig en officiel kvittering kræves til eksport. Husk, ved ankomsten, erklærer enhver ædle smykker, du har med toldmyndighederne. Du kan risikere at betale told eller konfiskation, hvis du ikke gør det. Endnu bedre, ikke bære noget, når du besøger Myanmar. Køb nogle når du får der. Bringe masser af kontanter, så du ikke vil fortryde ikke at kunne få nogle af disse tilbud. Undersøgelse lidt om ædelstene, før du går, så du kan vælge bedre, eller du kan ende op med sten, brugte i går som en koks flaske! Den design og udførelse kan skuffe dig en smule, men hvis du har tid, kan du få nogle tilpassede til dig.

Trin 6

Lad den vej til Mandalay vinke dig. Dette er den gamle kongelige hovedstad og den næststørste by i landet. Det er køligere også. Det tager sit navn fra den nærliggende 240-meter Mandalay Hill, som er oversået med klostre og pagoder. Du kan flyve fra Yangon til Mandalay og selvfølgelig omvendt. Eller tage vejen tur (670 km). Du kan se og besøge andre steder på vejen. Du kan leje en bil og bede om en guide. Mandalay som hovedstad forud for det britiske styre, er hjemsted for traditionelle håndværkere og du kan se dem i deres værksteder. Mens der i Mandalay, kan du besøge Shwe Nandaw Kyaung Temple Grounds, som huser den eneste tilbageværende bygning engang overdådige vandslottet.

Trin 7

Prøv thanaka. Overalt Myanmar, vil du finde kvinder og børn med malede ansigter, til en udlænding ligne de have udtværede deres ansigter med våd gulligt pulver. Thanaka er en indsætte bark, at de lokale bruger til beskyttelse mod solen og en klar og glat teint. De sælger disse i kosmetiske krukker, og du kan male dig selv som en klovn og stadig se normal. Thanaka kan være effektive som det siges, at i en fjern Tidligere blev Myanmar kvinder meget efterspurgt som brude.

Trin 8

Bær en Lungi . Lungis er saronger gemt i taljen. Det eller anden måde gør dig mindre af en udlænding, når du prøver en lokal skik og de er meget køligere end bukser.

Trin 9

Bo på strengen i yangon. Oplev theravada buddhisme.
Bo på strengen i yangon. Oplev theravada buddhisme.

Deltag festivaler. Disse festivaler bringe dig Zats, en bred vifte af dans, sang, korte og lange skuespil og Anyeints hvor jokere karikatur aktuelle situationer. Se regelmæssige opførelser af PWE, et glimrende eksempel på lokal folkemusik teater. Nat PWE hyldest til den åndelige verden og Yok-thei PWE bruger marionetter op til en meter høj. Du vil ikke blot nyde at se den ekspertise, de lokale dukkeførere men vinde respekt for deres talent og støtte traditioner, som vi alle vil blive fattigere for hvis de er tabt.