O2s

Sådan at ramme en overhead i tennis

Hvis du ønsker at blive den næste Anna Kournikova

Hvis du ønsker at blive den næste Anna Kournikova, Serena Williams og Venus Williams, er du nødt til at mestre de teknikker i at spille tennis. Et af de billeder, du har brug for at vide er overhead skud. Dette er normalt en afsluttende skud og er ikke ofte brugt som de andre skud. Men du stadig nødt til at praktisere dette at være en bedre tennisspiller.

Hvis du ønsker at ramme en overhead i tennis, her er de trin, du skal gøre:

Sådan at ramme en overhead i tennis. Fokuser dine øjne på bolden.
Sådan at ramme en overhead i tennis. Fokuser dine øjne på bolden.

  • Placer dig selv. Så snart du se bolden komme, positionere dig for din overhead skud. For at gøre dette, skal du dreje din krop sidelæns ved at flytte din ketsjer ben tilbage.
  • Vent på bolden. Når du bevæger din ketsjer ben tilbage, flytte dine arme tilbage så godt med din albue bøjet. Din venstre fod og højre arm er på forsiden. Det er den holdning, du har brug for at gøre, som du venter på bolden, da dette vil give dig mulighed for at flytte lettere med balance ved at gøre forbigås tilbage, hvis bolden går i den bagerste del af banen, eller positionere dig hvor bolden er på vej hen. Dette vil give dig balance, når du bevæger at ramme bolden.
  • Fokuser dine øjne på bolden. Prøv ikke at blive distraheret af de mennesker, der holder øje med dig. Dine øjne og sind bør kun fokusere på bolden. Du skal også afgøre, om bolden kan blive ramt overhead. Hvis bolden er for lav, skal du ikke bruge en overhead skud. Bolden skal være høj for at bruge overhead skud, og det skal være over og et par inches foran dig.
  • Flyt på plads. Som du kan se bolden kommer, og du har bestemt, at du kan ramme en overhead, flytte til den position, hvor bolden er på vej hen og placere din ketsjer fod tilbage, strække din venstre arm og punkt, hvor bolden skal hen. Dette er for at hjælpe dig med at holde dit fokus på bolden. Hold din ketsjer hånd op mens lidt bøje albuen. The Racquet skal placeres oven på bagsiden af ​​dit hoved. Dette vil tillade dig at have fuld kontrol over ketsjer at være i stand til at ramme bolden. Hvis du har fejlberegnet hvor bolden er på vej, kan du stadig nemt strække din hånd, som holder ketsjeren at være i stand til at ramme bolden.
  • Ramme bolden. Når bolden er allerede i nærheden af din spidse venstre hånd, strække din hånd, som holder racquet at ramme bolden så du bøjer din venstre arme ned. Som du rammer bolden med ketsjer, flytte din vægt til den forreste fod, så du vil have balance.
  • Tilbage til start. Efter at slå bolden, kan du gå tilbage til den oprindelige position, og vent på din tur til at ramme bolden igen.


Hvis du virkelig i tennis

Hvis du virkelig i tennis, og du ønsker at blive en bedre spiller, ligesom i alle andre sportsgrene, er du nødt til at praktisere. Sørg for at spille, når du har tid eller bedre, hvis du gør det til en daglig rutine at spille mindst en time eller mere. Med dit engagement og hårdt arbejde, kan du være den næste tennis superstjerne!