O2s

Sådan at ramme en overhead forparten i badminton

Ved at spille badminton

Ved at spille badminton, hvis skud er klar og det kommer fra en høj bane kan du ramme rumfærgen med overliggende forparten skud. Dette giver dig mulighed for at have mere tid til at gå tilbage til din position og ramte rumfærgen på den bageste del af modstanderens banehalvdel. Det er et godt træk, fordi din modstander har brug for at bevæge sig i den bagerste del af hans hof. Når han rammer rumfærgen på bagsiden af ​​sit hof, har du chancen for at ramme din næste skud foran din modstanders domstol, så han vil have en hård tid at ramme rumfærgen tilbage. Fordi rumfærgen kommer fra en høj bane, er den overliggende forehand skud normalt bruges på den bagerste del af banen, men du kan også bruge dette i den forreste del af den ret når den rammer et smash skudt fra modstanderen.

At ramme rumfærgen med en overliggende forehand skudt i badminton, her er de trin, du skal gøre:

  • Gå til din klar position. KLARSTILLING er i midten af banen. Det er her, du bør altid gå efter hvert skud, så det vil være lettere for dig at gå til i et område på din ret til at ramme rumfærgen. Fra din klarstilling, se da modstanderen ramte rumfærgen og hvis rumfærgen kommer fra en høj bane, skal du gå til det område, hvor rumfærgen er ved at gå så du kan gøre din overhead forehand skud.
  • Flyt din ketsjer til den rigtige position. Når du er på den position, hvor du projicerer rumfærgen går, flytte din ketsjer fod baglæns sætte din vægt ind i det.
  • Flyt dine arme tilbage. Mens du flytter din ketsjer fod bagud, flytte dine arme bagud samt med albuerne bøjet, så hovedet af ketsjeren er lidt over din ryg skulder eller næsten samme niveau som bagsiden af dit hoved.
  • Hold ketsjer korrekt. Din pegefinger og tommelfinger skal holde tykkere del af ketsjer greb eller håndtag. Dette er den rigtige måde at holde din ketsjer for din overhead forehand skudt i badminton.
  • Stræk din arm. At gøre det overliggende forehand skud, du skal ramme rumfærgen på det højest mulige niveau ved at strække din arm. Da rumfærgen er ved at gå til din retning, flytte din ketsjer ben frem overføre vægten til dine andre ben.
  • Albuer. Mens du flytter din ketsjer fod frem, skubbe albuerne op, mens roterende dine underarme og strække at ramme rumfærgen.
  • Hit the shuttle over dit hoved, så rumfærgen vil gå til bagsiden domstol af din modstander. Deres vægt bør overføres tilbage fra det ikke-ketsjer ben til ketsjer ben, som du flyttede fremad mens man trykker rumfærgen.
  • Tilbage til start. Efter gør din overhead forehand skud, ryg gå til din startposition og få sat for det næste skud.


Sådan at ramme en overhead forparten i badminton. Gå til din klar position.
Sådan at ramme en overhead forparten i badminton. Gå til din klar position.

Det er et skud, som du nemt kan mestre. Når du får brug for det, vil bevægelsen komme naturligt, og før du ved af det, er du allerede en pro i at gøre det overliggende forparten skud.