O2s

Sådan at punch med magt

Smide en gennemsnitlig stempel tager en masse hårdt arbejde

Smide en gennemsnitlig stempel tager en masse hårdt arbejde, udholdenhed og engagement. Når du er i en kamp, ​​adrenalin siv. Selv om dette kan hjælpe dig med at få nok styrke til at smide på slag, betyder det ikke, du giver ud magt slag. Du kan slå alle på et givent tidspunkt (men kun gøre det, når behovet opstår), men hvad du skal lære, er hvordan man kaste dem på det rigtige tidspunkt med det rigtige beløb af styrke. Vil du vide mere om, hvordan man punch med magt? Her er hvordan.

Sådan at punch med magt. Teknikker til at kaste magt slag.
Sådan at punch med magt. Teknikker til at kaste magt slag.

  • Træn hårdt. Træne godt for at udvikle kraftfulde slag. Du kan enten få en personlig træner, eller du kan se flere videoer på internettet, men egentlig uddannelse med en professionel er stadig den bedste måde at gøre det. Du skal vide, at når øve dine slag, skal du bruge en tung taske ikke er lavere end 75 pounds. Husk at holde din holdning balanceret på alle tidspunkter eller det kan være fatalt for dig. Det hjælper også, hvis du bevæger dig rundt en masse, mens træning med posen, da det hjælper dig med at øge og forbedre din hastighed og fodarbejde. Hold dine muskler afslappet så godt. Undgå at lægge spænding på dine muskler, da det vil bremse dit tempo.
  • Lær af eksperterne. Som nævnt kan du søge hjælp fra en professionel boksning træner til at hjælpe dig med at styrke dine slag. De kunne også lære dig forskellige teknikker eller forskellige kombinationer af slag, der ville skræmme din modstander væk. Læring stansning kombinationer vil gøre dig i stand til at være klogere før der rent faktisk at tage det første hit. Du vil lære at slå defensivt, men stadig med strøm nok ind i det at blæse din fjende off.
  • Teknikker til at kaste magt slag. Når smide lineære strejker, sikre, at dine albuer ikke er låst. De bør ikke udvides til det punkt, hvor de ville være låst i. Du kan miste din chance for at smide en magt punch. Når du er ved at kaste en gennemsnitlig punch, skal du gøre brug af dine skuldre, hofter og fødder. Disse kropsdele vil hjælpe dig rotere din krop stiller dermed rigelig kraft til punch. Oprethold en lige sigte mod din modstander. Sørg for dit mål er skubbet fremad rettet direkte mod det kontaktpunkt. Når din krop begynder at slække, vil det forbyde dig fra at holde en afbalanceret holdning, mindske den kraft af din punch, og muligvis kan give en mulighed for din modstander at gøre gengæld. Sidst, men ikke mindst, korrekt clenching din knytnæve. Lær at danne en knytnæve den rigtige måde, og du er godt på vej til at trække ud en middelværdi og kraftfuld punch. Sørg for, at du ikke stramme din knytnæve for meget til det punkt, hvor du bryde eller forstuvning fingrene. Flex dine fingre til at spænde musklerne lige ret for en kamp.


Nu, der ønsker at starte et slagsmål? Ved at lære disse enkle og nemme måder, du kan med stolthed sige, at du har opnået et nyt niveau af disciplin. Du vil ikke kun smide kraftfulde slag, men du vil også være i stand til at kontrollere hver enkelt. Med korrekt træning, er du sikker på at holde fjender fra din punch.