O2s

Sådan at polere aluminium både

Aluminum bådene stadig er underlagt oxidation

Aluminum bådene stadig er underlagt oxidation, og det kan i sidste ende svække skroget og andre komponenter. Polering er det en god måde at fastholde og udbygge bådens levetid. Her er et par trin, du kan følge for at holde det rent og korrosion fri.

  1. Fjern snavs og andre gunk, der kan klæbe til bådens krop. Grundig rengøring kommer først. Der kan være nogle flader, hvor snavs har stukket. I sådanne tilfælde kan det være nødvendigt at gøre nogle vådslibning. Sørg for, at slibe svamp er kun lidt fugtig. Du er nødt til at dække hårde områder tre gange. På den første passage, skal du bruge noget lidt grov, omkring 1000 grit. Den anden passage får brug finere slibning grus, og den tredje vil have den fineste. Mens du er på det husker at arbejde i cirkler, anvende konstant pres, og også ofte skylle og vride din slibning svamp. Dette er den mest tidskrævende trin i polering job.
  2. Påfør metal polish. Der er mange generelle metal polish og rengøring stoffer kommercielt tilgængelige. Vælg en, du allerede har brugt før, såsom hvad du bruger på din bil. Påfør metal polish, som anvist på etiketten, så buff det i et cirkulært mønster, indtil polering stoffet forsvinder, og overfladen er allerede skinner. Hvis du hurtigt vil dække store områder, kan du bruge en mekaniseret buffer. For mindre eller mere kantet overflader anvendes vaskeskind klud. Hvis du vil gøre alt i hånden, kan det spare dig fra en masse kramper at bruge et vaskeskind handske, og det er også bedre for svært tilgængelige områder.
  3. Begynd polering interiøret. Prioriter bådens interiør. Hvis du ofte bruger båden, ville polering bådens ydre være ganske meningsløst. Faktisk har de fleste aluminium bådejere ikke anbefale polering områder ud over bådens trim. Mens polering bådens interiør, udøve en vis dom. Nogle udsatte områder kan have brug for mere arbejde, mens andre områder vil være fint med blot én lys belægning. For at gøre denne procedure nemmere, kan du bruge et alternativ til en mekaniseret buffer. Vedhæft en polering bold til en håndboremaskine, og bruge denne til at polere stedet. Dette kunne skære den tid, du vil bruge polering til det halve.

Medmindre du er på vej ind båden ind i en udstilling

Sådan at polere aluminium både. Fjern snavs og andre gunk, der kan klæbe til bådens krop.
Sådan at polere aluminium både. Fjern snavs og andre gunk, der kan klæbe til bådens krop.

Medmindre du er på vej ind båden ind i en udstilling, vil regelmæssig rengøring og polering gøre for at opretholde båden. Målet er at bevare, ikke udstilling. En hyppigt anvendt båden er altid kommer til at få farvede og beskidt, og der er ingen praktisk brug for at have det grelt skinnende på vandet.