O2s

Sådan at plukke snorkeling gear

At finde det rigtige gear til den rigtige oplevelse

Finde snorkeling gear kan føre til enten en fantastisk oplevelse eller en elendig en, medmindre du følger nogle få enkle trin.

 1. Definer dine mål. At finde det rigtige gear, afhænger meget af, hvad du planlægger at gøre. Vil du være Snorkel i troperne eller i koldt vand? Vil du senere bruge dette redskab til SCUBA dykning? Alle disse faktorer kan spille en rolle i udvælgelsen af ​​dit gear.
 2. Find dine finner. Hvis du vil til troperne, odds er du ikke kræver våddragt støvletter. Dette ændrer effektivt finnen, som du bruger som boot kræver en større fin struktur. Også, hvis du er dykning, en større finne fungerer bedre for mere fremdrift, som du er "bærer" en tungere last. Tjek de forskellige fin struktur til rådighed, fra lette (normalt sans støvletter) til fridykning finner (meget større og meget fast). Hvis du vil lægge om i en bugt med lidt at ingen bølge, vil en let told fin gøre fint. Hvis du vil gøre en afdrift tur, eller noget, der involverer en smule strøm, gå med noget lidt stærkere, da dette kan være livreddende.
 3. Opsøge din snorkel. En simpel snorkel med en fast hals er bedst efter min mening. Men andre passer til behovene i folk afhængigt af deres situation. Nogle snorkler betragtes 'tør', da de har en mekanisme til at forhindre oversvømmelser, men jeg finder dem til at være irriterende som jeg ikke vil have noget mellem mig og mine luftveje. En anden mulighed er den anti-backsplash snorkel, disse har dækker over åbningen af ​​snorkel at undgå bølger nedbrud i. De plejer bare tegner sig for mere vægt og til gengæld øm en mund. Det fører mig til mit sidste punkt i en snorkel: finde en komfortabel mundstykke. Snorkeling i timevis kan føre til en øm kæbe, finde et mundstykke der passer til din mund i overensstemmelse hermed.
 4. Mind din maske. Helt muligvis den mest integreret stykke udstyr til enhver udflugt er masken. Der er mange muligheder. Hvis du lige er startet ud, vil jeg foreslå en helmaske med en udluftningsventil. Udluftningshane giver mulighed for dig at udslette vand fra masken ved blot exhaling gennem næsen. Det positive tryk tvinger vandet ud af bunden af ​​masken. Andre valgmuligheder omfatter farve korrigere linser. Som du venture dybere, bliver sollyset absorberes, og mængden af ​​synligt lys falder. Farver med lange bølgelængder (røde ende af spektret) er mere synlige end deres blå kolleger. Color Korrigerende linser kompensere for dette tab. Anden fordel for helmaske er, at det letter følelser af klaustrofobi.

  Sådan at plukke snorkeling gear. Definer dine mål.
  Sådan at plukke snorkeling gear. Definer dine mål.

  En anden ting at overveje, er nederdel af masken, når der trykkes på dit ansigt, skal det skabe et sug mod dit ansigt og bør komprimere til dit ansigt, når du forsøger at inhalere gennem næsen. Dette vil sikre en god pasform og minimere udsivning ind i masken. At have en klar nederdel giver mulighed for en masse lys at komme ind i masken, og dermed giver en samlet bedre visning.

 5. Sæt det hele sammen. Find en god opsamlingspose eller noget vandtæt at holde alle dine gear. Du kan normalt finde en pæn rygsæk stil mesh gear taske, der gør bære dit grej til dit websted til en leg.

  At finde det rigtige gear til den rigtige oplevelse. Find dine finner.
  At finde det rigtige gear til den rigtige oplevelse. Find dine finner.