O2s

Sådan at plukke øjenbryn jævnt

Perfekt formede øjenbryn kan definere en kvindes ansigt og give det karakter. Det rammer en af ​​dine vigtigste aktiver - dine øjne. Du kan have et sæt af smukke øjne, men et par af skæve og unshaped øjenbryn kan være distraherende og tage væk fokus på dine øjne. Øjenbryn fungere som afskærmning dine øjne mod fremmedlegemer.

Du har set almindelige kvinder og berømtheder med smukt formede øjenbryn og kan undre, hvordan der er opnået. Der er professionelle måder at forme øjenbryn, herunder barbering, gevindskæring og voksning. Den bedste måde at forme dine øjenbryn er ved plukning. Det kan gøres i en salon, eller du kan gøre det derhjemme. Du behøver kun et par ting at forme dine øjenbryn ved plukning. Her er tips til at plukke dine øjenbryn jævnt.

Sådan at plukke øjenbryn jævnt. Brug et stort spejl eller en, der forstørrer dit billede, så du kan se de enkelte hår.
Sådan at plukke øjenbryn jævnt. Brug et stort spejl eller en, der forstørrer dit billede, så du kan se de enkelte hår.

  1. Det bedste tidspunkt at plukke dine øjenbryn er før sengetid efter du har været i bad. Det vil være lettere at plukke dine øjenbryn efter dit brusebad og gør det om natten vil give rødme at forsvinde natten over.
  2. Hvis dine øjenbryn hår er for lange, trim dem først med et manicure saks til at gøre det nemmere at plukke dem. Påfør troldnød til dine øjenbryn, før din start plukning.
  3. Børst dine øjenbryn opad og derefter på tværs øjenbrynsbenet. Brug vinklede pincet til at plukke strejfer under naturlige pande linje.
  4. Brug et stort spejl eller en, der forstørrer dit billede, så du kan se de enkelte hår. Plukke hår ad gangen, følger den naturlige kontur af dine øjenbryn. Fjern et par på et tidspunkt og hele tiden tjekke dem for at undgå over-plukning. Gør det samme med dine andre pande. Må ikke plukke hår over dine øjenbryn, eller du vil ende op med en lige øjenbryn linje.
  5. Fjern hår i mellem dine øjenbryn, også. Start i midten og arbejde din vej mod starten af ​​dine øjenbryn. Pluk individuelle hår tråde. Stop, hvis der er for stor hævelse og rødme. Wrap en isterning med et ansigt klud og gnid det over røde område for at minimere hævelse. Tag et par minutters pause, før du starter igen. Må ikke plukke nogen hår fra begyndelsen af ​​dine øjenbryn, medmindre dine øjenbryn er for tæt sammen.
  6. Tjek den samlede virkning af din plukning, før du fortsætter. Brug et stort spejl, så du kan se hele dit ansigt.
  7. Grundform en øjenbryn er en, der er buet. Den indre spids af øjenbryn bør være parallel med den side af næsen. Med en blyant, placere den i den side af næsen og se om der er omstrejfende hår, der kan fjernes fra den indre spids. Den udvendige tip bør udvides til det punkt, når du placerer blyanten ved siden af ​​næsen på en 45-graders vinkel og ligge mod det nederste hjørne af øjet. Den nederste kant af den indre spids og den ydre spids skal være på en lige linie.
  8. Den nedadgående hældning af øjenbryn bør begynde på den yderste kant af din iris, som du direkte se fremad. Du kan markere de punkter med nogle vaskbare markør, så vil du have en guide. Følge den naturlige bue af dine øjenbryn.

Må ikke overpluck

Må ikke overpluck. Følge den naturlige kontur dine øjenbryn og bare fjerne strejfer i første omgang. Øjenbryn hår tager et stykke tid at vokse, så det ikke er tilrådeligt at fjerne for meget under den første tid. Når du har opnået en endnu form, være tilfreds med det. Du kan omforme det bedre næste gang.