O2s

Sådan at planlægge familiens skirejser

Planlægger en ski ferie for din familie kan enten være en masse sjov eller en opgave. Det handler om, hvad du ved. Så af hensyn til at gøre din skiferie planlægning enkel, er her et par tips om, hvordan man planlægger en stor tur og spare penge på samme tid.

  1. Vælg en udvej. Bjerge i Vesten er stejlere og længere med mere vanskelige kørsler. De har også mere naturligt pulver sne. For dem interesseret i langrend, er terrænet langt vanskeligere i Vesten. I Østen, er bjerge generelt ikke så høje og stejle, så kører er kortere til alpin skisport, mens fladere terræn er bedre for langrend.

    For alpint skiløb, skal du sørge for at finde ud af hvilke typer af kørsler er i hvert resort. Nogle resorts vil have bedre kørsler for læring (grønne cirkler). Blå firkanter betyde mellemliggende niveau kørsler, mens sorte diamanter er ekspert-niveau kører.

  2. Beslut hvor man kan bo. Du kan bo enten i en udvej, en nærliggende hytte eller motel, eller på skråningen under din skitur. Resorts er ekstremt dyre. Hvis du har mere end tre eller fire mennesker, kan en hytte på bjerget være din bedste satsning.

    For alpint skiløb, en dyrere løsning kendt som "ski-in - ski-out" betyder, at du skal bo lige på skrænten. Denne mulighed koster mere, men kan være værd at undgå at køre op og ned ad bjerget noget mere, end du absolut must. Tilsvarende kan der være mulighed for langrend så godt.

  3. Beslut på ski. En af de sværeste beslutninger kan vælge om de vil købe eller leje dine ski. Svaret er ret simpelt, men. Især hvis det er din første gang, leje dine ski, og sørg for at betale for de skader forsikring plan just in case noget går galt. Hvis du er fast besluttet på at købe, så tjek eBay. Du kan få tidligere leje ski, støvler og bindinger for en brøkdel af den normale pris.
  4. Køb lift billetter. Hvis du vil alpint skiløb, skal du købe lift billetter. Du kan købe løfte dem i bunden af ​​skråningen, eller du kan købe i god tid. Multi-dages billetter koster som regel mindre per dag. Du kan også købe gavekort på eBay for at spare nogle penge. Ofte vil lokale butikker tilbyder tilbud på lift billetter, hvis du køber en bestemt type eller antal af deres varer.
  5. Kig efter tilbud. Hold øje med Expedia, at Travelocity og lignende virksomheder kigge efter tilbud på kombination pakker inklusive flybillet, hotel og lift billetter. I lavsæsonen, især kan du finde nogle gode tilbud. Langrend tilbud er ikke almindelige på disse hjemmesider. Men du kan se udvej hjemmesider for deres tilbud og finde gode tilbud på begge typer skiløb. For tilbud under ski sæson, så tjek Travelzoo. De åbner deres ski sektion i september og luk det i det tidlige forår.
  6. Cross country skiing. De fleste familier er på udkig efter alpin skisport tilbud, men mange også nyde langrend, især familier med ældre børn. Du kan ofte finde tilbud til langrend, men de er ikke så fremtrædende som dem til alpin skisport. Hver gang imellem kan du være i stand til at finde en kombineret tilbud, men generelt set er resorts og stater appellerer til deres mest almindelige gæster - downhill skiløbere.

Sådan at planlægge familiens skirejser. Beslut hvor man kan bo.
Sådan at planlægge familiens skirejser. Beslut hvor man kan bo.

Når du har alt planlagt, skal du bare brug for at få din familie sammen og hovedet ud på vejen for en spektakulær ski ferie. Ha 'det sjovt!