O2s

Sådan at planlægge et kollegium spring break trip

Spring break nærmer sig hastigt, så det er på tide at begynde at tænke på at gå på den ultimative spring break trip. Men før du kan begynde at pakke, skal du planlægge din flugt. Her er et par tips til at hjælpe dig med at planlægge en college spring break trip, som du aldrig vil glemme.

Trin 1

Beslut dig for dit budget. College studerende er altid på et stramt budget, så det er vigtigt at planlægge din spring break trip med dit budget i tankerne. Sure, kan det være sjovt at gå et sted eksotisk, men ikke hvis du er nødt til at tage et lån for at gøre det. Planlæg din college spring break tur omkring et budget, du har råd, og holde sig til det. Sæt en vis mængde penge, som du ikke vil bruge mere end på denne rejse.

Trin 2

Sådan at planlægge et kollegium spring break trip. Beslut dig for dit budget.
Sådan at planlægge et kollegium spring break trip. Beslut dig for dit budget.

Beslut hvem du ønsker at gå med dig. Den bedste del om spring break er, at du kan nyde det med dine nærmeste venner. Tal med din tætte venner, kæreste eller kæreste og opdrage emnet for et kollegium spring break trip. Se hvem der er interesseret i at gå, se, hvad det almindelige budget er, og derefter begynde at få samlet en idé om, hvor mange personer du bliver nødt til at planlægge denne tur til. Du kan nogle gange få rabatter fra rejseselskaber, hvis du rejser i store grupper.

Trin 3

Beslut hvilken slags tur du ønsker at gå på. Selv om rowdy strand destinationer er de sædvanlige kollegium spring break trip hot spots, har du andre muligheder. Du kan planlægge en tur ned syd til Mexico og frivillig. Mange børnehjem ville være glade for at have dig. Samt, er der altid mange centraleuropæiske bevaring og hjem byggeprojekter, som du kan blive en del af. Hjælp til genopbygning efter orkanen skader (med Storm Corps), rydde op nationalpark stier (med United Way), eller bygge boliger for de mindre heldige (med Habitat for Humanity). Og den gode del er, du vil stadig være i stand til at arbejde på din tan, mens du er væk på denne alternative spring break trip.

Hvis du hellere vil bare gå på en traditionel kollegium spring break trip, kan du planlægge en tur i USA til et sted varm ligesom Miami, San Diego, eller Las Vegas. Det vil spare dig fra at skulle opdatere dit pas. Eller måske du ønsker at se verden og besøger Mexico, Cuba eller Panama. Du kan rejse til disse destinationer relativt billigt. Det er prisen for et værelse og mad, som vil være den største udgift på din skole spring break trip. Søg websites som http://www.tripsmarter.com/ for billige og store spring break getaway pakker.

Trin 4

Beslut hvem du ønsker at gå med dig. Beslut hvilken slags tur du ønsker at gå på.
Beslut hvem du ønsker at gå med dig. Beslut hvilken slags tur du ønsker at gå på.

Book tidligt. Når du har besluttet dig for den perfekte spring break trip til dig og dine studiekammerater, er det vigtigt at bestille dine billetter tidligt. Du ønsker ikke at blive skuffet af mangel på tilgængelighed på dit foretrukne hotel eller resort. Du vil blive forpligtet til at betale for din rejse i forvejen. Så sørg for at du har nok midler til rådighed for flyvningen (om nødvendigt) og hotel. Det meste af tiden, mad og alkohol vil blive købes separat ved dig, når du har nået dit spring break destination. Så som du pakning til din spring break tur i år, så glem ikke at planlægge for udgifter til drikkevarer og måltider samt.