O2s

Sådan at planlægge en tur til en dag spa

Spaen eksplosion har ophøjet den gamle bang-'em-up massage til en "oplevelse" i selvforkælelse, reality flugt og psyke genopbygning ikke er set siden den magiske svampe af 1970. Overalt i verden kurbade konkurrerer om de bedste tjenester, de kan tilbyde, og som under manglen på faglærte spa arbejdere er massiv, mange kvinder og mænd er med rette på vagt over for dem. Fields of uvidenhed omfatte få frataget eller ej, smack og bang massage, der vil gøre dem ondt i flere dage, eller om de får en mandlig eller en kvindelig terapeut. Hmmmmmm. Eller bare en simpel bekymring om deponering for tjenesten. Disse kan være simple spørgsmål for dem, der allerede spa-ed ud, men for en person, der aldrig har været i en spa, de er ganske skræmmende. Mange nye brugere har ikke en anelse om etikette forventes i brugen af ​​en spa. Og ofte kurbade selv ikke rigtig gider om etikette. De bare beskrive de behandlinger og de ydelser, som mange gange er lige så fremmede for første gang brugere som en ayurvedisk donut! Her er et par tips:

Trin 1

Sådan at planlægge en tur til en dag spa. Anmod om en kvindelig eller mandlig terapeut, hvis du har en stærk præference.
Sådan at planlægge en tur til en dag spa. Anmod om en kvindelig eller mandlig terapeut, hvis du har en stærk præference.

Har en spa tour. Der er mange kurbade, der nyder at vise dig værelser og andre faciliteter, de har, samt de produkter, de bruger. De ønsker at forsikre kunden om, at de er professionelle og ikke en hoppede op Chop Shop. De forklarer også de tjenester og behandlinger, de tilbyder. Nogle kurbade er wellness-centre samt så de tilbyder en hel række af bizarre klingende behandlinger, "rense" ting mange ikke engang vidste, de havde. De fører tilsyn med diæter rutiner og bare generelt lover at vende tilbage dig til en fredsommelig tilstand af nirvana som ligegyldighed. Hvis du opholder sig i en udvej eller skib, tour er let at gøre, som du bare kan bede om at få en rundvisning af faciliteterne, når du har bosat i. I meget gode resorts med fremragende kurbade, skal du måske til at ringe og booke forudgående til ankomst, så ofte du kan ikke få en tidsplan på tidspunktet for dit ophold. Det er da nemt at bede om en tur, når du ankommer, og hvis du ikke er tilfreds, bare annullere din reservation. Ofte kan du se kurbade tæt på dig eller i en by, hvor du er på ferie. Bare gå ind og spørge, om du kan få en rundvisning. De fleste af dem vil rumme dig, især når de ikke er for travlt

Trin 2

Stil spørgsmål. Nogle af dine venner kan have spa-ed eller nogle medlemmer af din familie har måske prøvet spa oplevelse. Et andet trick er at forberede din liste over spørgsmål og hente et spa i dit område. Stil dine spørgsmål fra en af ​​de professionelle i deres personale. Jo mere du ved, jo mindre skræmmende bliver det. Desuden kan nogle af massagebehandlinger ikke være, hvad du forventer som forskellige kulturer har forskellige måder at gøre tingene så spørg dine spørgsmål og være klar over, hvad du vil og ikke vil have gjort mod dig.

Trin 3

Ankomme tidligt. De fleste kurbade anbefale dette alligevel, når du bestiller en behandling eller en tjenesteydelse. En af deres personale vil byde dig velkommen og tilbyder en afslappende drink eller en afslappende tid i pool, sauna eller dampbad. Kontroller væggene for enhver indikation af eksamensbeviser eller priser.

Trin 4

Anmod om en kvindelig eller mandlig terapeut, hvis du har en stærk præference. Spas vil altid rumme dette. Gøre det, når du bestiller, ikke når du allerede er i terapi rum, da de ikke kan have en af ​​den ønskede køn til rådighed.

Trin 5

De terapeuter skal være uddannede fagfolk og forventes at opføre sig i overensstemmelse hermed. Slap af og tillid til de professionelle, der er der for at give dig en stor oplevelse og så afslappet som en over kogt pasta streng.
De terapeuter skal være uddannede fagfolk og forventes at opføre sig i overensstemmelse hermed. Slap af og tillid til de professionelle, der er der for at give dig en stor oplevelse og så afslappet som en over kogt pasta streng.

De terapeuter skal være uddannede fagfolk og forventes at opføre sig i overensstemmelse hermed. Du måske eller måske ikke tale med dem. De vil altid tage deres cue fra dig. Hvis du signalere, at du nyder at få at vide dem godt, for derefter at blive forberedt til hele deres livshistorie. Du skal også gøre dem vide, om presset er for meget, når de masserer dig, eller du ønsker et stærkere brugt tryk. Må ikke vente, indtil du sladre ... snakke!

Trin 6

Klæd komfortabelt. Lad dine smykker derhjemme. Det hele bliver bare i vejen. For massage, de ofte bede dig om at fratage så de kan gøre deres arbejde ordentligt, men hvis du ikke er komfortable, bare snakke med dem og gøre det klart, hvad du ønsker. De vil altid tilpasse sig, hvad kunden ønsker.

Trin 7

Slap af og tillid til de professionelle, der er der for at give dig en stor oplevelse og så afslappet som en over kogt pasta streng. Sluk din mobiltelefon og bare lade din krop nyde forkælelse.

Trin 8

Forstå, hvad du betaler for og acceptere det som din investering i dig selv. Hvis den afgift gør du bekymre dig, så er det skæmmer oplevelsen og mindsker værdien. Gå efter værdi, ligesom i et mineral forår eller en meget afslappende miljø med en million dollar haven eller visning eller en virkelig økologiske have, der giver de kurbade med friske fødevarer. Sørg først og fremmest, at terapeuterne har fremragende uddannelse og erfaring, og har ikke blot lært handel ugen før. (Det er derfor du checket væggene ... huske?)


Den generelle miljø uden for spa er meget vigtigt at din oplevelse også. Flydende ud af spa på en Maldiverne Island eller i en herlig villa garden tager bare hele oplevelsen og skubber det til et andet niveau. Giv din partner en af ​​livets store oplevelser næste fødselsdag. Den vil blive længere i hukommelsen end de fleste gaver.