O2s

Sådan at planlægge en tur til Disney World

Oplev en verden af ​​sjov, latter og drømme, der kommer i live på det sted, hvor alle magiske øjeblikke trives. Disney World er en af ​​de vigtigste attraktioner i USA, at alle medlemmer af familien er sikker på at nyde.

En verden af ​​magi er inddelt i seks forlystelsesparker

Sådan at planlægge en tur til disney world. En verden af ​​magi er inddelt i seks forlystelsesparker.
Sådan at planlægge en tur til disney world. En verden af ​​magi er inddelt i seks forlystelsesparker.

En verden af ​​magi er inddelt i seks forlystelsesparker. Først er det Animal Kingdom, hvor alle slags dyr tænkelige underholde dig med deres narrestreger eller skræmme dig med nogle af deres dødsforagtende forlystelser. Næste er den Beach Water Theme Park og Lagoon Water Park, som lever af koden for sommertid hele tiden. En anden er Epcot forlystelsespark hvor alle de mysterier af landene udfolde sig. En fælles favorit af turisterne er den Magic Kingdom forlystelsespark, hvor alle de bedste Disney-figurer har en tur til at kalde deres eget. Gå bag kulisserne på alle Disney-film og tegnefilm og se, hvor alle de magiske er skabt ved at besøge Hollywood Studios Theme Park.

Alle disse magi og spænding kan opleves af mange med omhyggelig og grundig planlægning af den perfekte eventyr. Et nyttigt værktøj for første gang planlæggere er Disney World hjemmeside, http://disneyworld.disney.go.com/ . Hjemmesiden selv giver tips om hvordan man kan planlægge dit eventyr ved at gå gennem hver af dine bekymringer (budget, tid, sted, underholdning, attraktioner) trin-for-trin. De tilbyder en vifte af feriepakker og giver dig mulighed for at vælge fra en bred vifte af muligheder. Skulle du foretage reservationer online, kan du benytte sig af deres rabatter, som kun kommer med online booking. Bortset fra dette, hjemmesiden har en tjeneste, der vil hjælpe dig med at planlægge en rute for en maksimeret oplevelse af Disney World.

Men du kan også vælge den metode visning af de billet priser online og købe dem, når du når Disney World. Bemærk at der er FastPass billetter, der vil give dig en hurtigere adgang til at vælge attraktioner. Blive informeret om de gruppe rabatter til rådighed, der er sikker på at spare dig penge og udlodde at pengene i stedet for spisning eller souvenirs. Husk dog, at der er visse årstider, som giver en langt mere overkommelig pris og pakke.

En anden vigtig ting i planlægningen er pakningen

En anden vigtig ting i planlægningen er pakningen. Så er der bekymring for.
En anden vigtig ting i planlægningen er pakningen. Så er der bekymring for.

En anden vigtig ting i planlægningen er pakningen. Være forberedt på de tonsvis af eventyr, der kommer din vej, som du afværge til Disney World og sørg for at pakke behagelig brug. Bring en badedragt, hvis du ønsker at udforske vandet forlystelsesparker ellers lide konsekvenserne og blive gennemblødt i din casual outfits.

Så er der bekymring for

Så er der bekymring for, hvordan man kommer dertil. Du kan vælge via land eller luft og vide, at Disney World i virkeligheden tilbyder en særlig gratis Airport Transportation Service. Dette vil tage sig af dig rundtur fra uden om bagage påstand og en øjeblikkelig tur som du får ud af flyet, der er absolut problemfri. Efter alt er dækket fra booking, til billetter og transport, kan du nu nyde det utal af eventyr af dette magiske sted og få den ultimative oplevelse af alle de vidundere, som Disney World tilbyder.