O2s

Sådan at planlægge en strand ferie til grækenland

Grækenland er en ideel destination for en strandferie

Grækenland er en ideel destination for en strandferie, med over 9300 miles fra kysten, der tilbyder forskelligartet terræn lige fra naturskønne hvide pulverformige strande til klippeskråninger. Grækenland har flere strande end de har græske guder. Med lidt planlægning, kan du nyde en eventyrlig strand livs ferie med din familie i Grækenland.

Planlægge din strand ferie og book en pakkeløsning måde på forhånd. En pakkeløsning ikke kun sparer du penge, men vil hjælpe dig med at udvikle dit eventyr.

Check med rejsebureauer, der har detaljerede oplysninger om alle de vidunderlige strande, steder og overnatningssteder i Grækenland. De kan også hjælpe dig med din pass-port og andre rejse krav. Bådture tilbyde smukke sceneri og lad dig tjekke andre pragtfulde strande for dig at udforske.

Sådan at planlægge en strand ferie til grækenland. Grækenland er en ideel destination for en strandferie.
Sådan at planlægge en strand ferie til grækenland. Grækenland er en ideel destination for en strandferie.

Planlæg din ferie, stranden sæsonen starter i maj og løber gennem september. Selv om handlingen opfanger i slutningen af ​​maj, hvor de lokale butikker og barer åbne for turistsæsonen. Sommeren er højden af ​​turistsæsonen i Grækenland og priserne er dyrere i juli og august.

Pack til et varmt klima

Pack til et varmt klima, er de dage i Grækenland afslappet, og nætterne er mere traditionelle og køligere. Bring en europæisk adapter for eventuelle apparater, der bruger 120 volt. Et par terrængående sandaler er et must i Grækenland på grund af det barske landskab. Medbring et digitalt kamera og ekstra hukommelseskort. Må ikke over pack, bliver du nødt til at bære din bagage, og alt det, du kan få brug for, er til rådighed lokalt. Bringe nogle Euro er med dig, er lokale banker ikke åbne i weekenden.

Planlæg din dag på stranden

Planlæg din dag på stranden, solen er på sit højeste mellem klokken 12 og 4 PM. Det bedste tidspunkt for svømning er fra 9 til 11 am og 4 til 8 PM. Strandene er mindre overfyldt før 11 AM og efter solnedgang.

Bring en pålidelig guide bog sammen med dig, vil det hjælpe dig med valutaomregning, rejser, kort, lokale sætninger og europæiske konverteringer.

Planlægge dine daglige strand udflugter

Planlægge dine daglige strand udflugter. Lær om de forskellige strande og deres attraktioner og faciliteter. Nogle af strandene ikke tillader besøgende at medbringe deres egen mad eller drikkevarer. Mange har frisk vand brusere, paraplyer, toiletter, restauranter og barer for en daglig sats fra€ 3 til€ 12 per person.

Pack til et varmt klima. Planlæg din dag på stranden.
Pack til et varmt klima. Planlæg din dag på stranden.

De fleste strande er "svømme på egen risiko", og ikke har Livgarden. Mange strande især dem væk fra byerne har nøgenhed. Planlæg hvad strande du vil se i forvejen, især når børnene er sammen. Der er mere afsondret og isolerede strande for mere eventyrlystne getaways.

Løsn dit slips og få fat i din bikini, nyde en gang i et liv tid strandferie i Grækenland.