O2s

Sådan at planlægge en kæreste getaway

En omfattende checkliste for travle kvinder har brug for en flugt med deres bedste veninder!

Du ved kvinder og deres to-do lister! Vi ville ikke forestille planlægger en kæreste getaway uden en liste. Hvorvidt dette er dit første flugt eller din enogtyvende, følgende trin vil sikre, at denne særlige tur med dine foretrukne folk går ud uden en hitch.

 1. Besøg Triporama.com og skabe en ny gruppe Trip konto. Det er nemt og det er gratis. Når du starter en gruppe Trip Planner, kan du tilføje alle dine tur deltagere, polle dem at finde ud mulige datoer for din kæreste flugt, tildele planlægningsopgaver, invitere andre med i den sjove, etc.
 2. Have en diskussion på budgetter. Hvad enten det er via e-mail, telefon eller personligt over middag eller drinks, snakke om, hvad alle kan mageligt råd til at deltage i denne tilflugtssted. Husk det vigtigste er, at du er alle sammen, ikke at du er alt sammen i en fem stjernede udvej! Overvej et budget tilflugtssted for det første år og fortsætte med at gemme en splurge-tilflugtssted for det følgende år.
 3. Tildele en bankmand og en sekretær. Den bankmand vil stå i spidsen for at åbne en gruppe ferie sjov (se næste punkt) og månedlige indskud. Sekretæren er ansvarlig for kommunikation med bankmand og de øvrige medlemmer til at holde alle underrettet om månedlige balancer, osv. Intet formelt - bare en slags 'checks and balances' system.
 4. Åbn en gruppe ferie fond. For dem af jer, der ønsker at deltage, op åbne en stor interesse opsparingskonto (for eksempel en ING Direct) og bliver enige om en komfortabel månedlig indbetaling for hver person. Bemærk: dette behøver ikke at være de eneste midler, der bruges til denne ferie, men det kunne give alle en komfortabel base.
 5. Begynde at diskutere destinationen. Start en diskussion om din egen personlige forum med dit Triporama.com gruppe tur konto . Du skal blot gå til "Emner" fanen og klik på "Foreslåede emner". Pick "Hvor skal vi hen?" og starte en diskussion. Afhængigt af de datoer, du har plukket til din rejse, kan du hente en lokal strand ferie, en tropisk strand ferie, en ski tur, ferie shopping i byen ... du får den idé.
 6. Tildel hver person en destination til forskning. Med dine opgaver, ramte internettet til forskning prissætning på opholdsrum, billetpris, etc. Ved at bruge steder som BYOG! kæreste getaway guide , som tilbyder en state-by-state bibliotek af Venindetur tilbud, eller Triporama med deres "Udvalgte tilbud på en rejse", kan du tage stress og bekymring ud af din forskning.
 7. Venindetur beslutning dag. Lyder som et præsidentvalg, men ved du nu skal have en endelig afgørelse om din destination og datoer. Udsend en meddelelse bekræfter Girlfriend Getaway Dato og sted og anmode om en RSVP fra hvert medlem.
 8. Få din papirarbejde i orden. Har du brug for pas eller blot foto ID-og fødselsattester? Hvis du vil internationalt, er visse vaccinationer i orden? Konsulter Us Department of State rejse websted for nuværende krav, rejse rådgivning mv
 9. Forskning indkvartering til din valgte destination. Meget ligesom du gjorde med destination i sig selv, tildele en eller flere personer til forskningsaktiviteter hoteller, kroer, feriesteder, B & B eller måske huslejer. Lad 1 uge for forskning og derefter diskutere resultaterne. Dette kan være et godt tidspunkt at planlægge en piger nat ud til at gå over priser, datoer osv. Sørg for at drøfte detaljerne og gøre din beslutning om din indkvartering før cocktails serveres. Har en person tager noter til at gennemgå den næste dag.
 10. Reserve dit hotel, Værelser, udlejning mv bankmand eller sekretær gør de forbehold via telefon eller internettet ved hjælp af penge fra fonden som depositum. Print-og post eller e-mail kopier af reservation bekræftelse til hvert enkelt medlem sammen med den forfaldne saldo for hver person.
 11. Start overvågning flyvninger for bedste pris og omfang ud billige flybilletter . Brug sites som airfarewatchdog.com du kan søge efter salg billetpriser og endda have prisvarsler sendt til dig direkte. Det er gratis og meget pålidelige. Du kan bestille direkte fra dette websted eller bruge oplysningerne til at booke andre steder.

  *** Girlfriendly Reminder: Har du få et pas , hvis det er nødvendigt?

  Sådan at planlægge en kæreste getaway. Have en diskussion på budgetter.
  Sådan at planlægge en kæreste getaway. Have en diskussion på budgetter.

3 måneder tilbage

 1. Ring i CSI enheden (fest scene undersøgelse) Gå på biblioteket eller boghandel for rejser tidsskrifter og litteratur om din destination -. Dette altid får dig pumpet op og hjælper dig lægge en plan for hvad du skal gøre, hvor de skal gå, hvad at pakke, klima, valuta mv
 2. Opret din pakkeliste. Du kan søge på internettet eller prøve " Den universelle pakkeliste ", sådan en interessant websted, der vil generere en pakkeliste baseret på mængden af dage du vil, temperaturen på din destination, dine aktiviteter og en få andre kriterier. Det vil give dig en liste med 90 punkter. Vi kan ikke garantere, at du får brug for dem alle, og vi kan bestemt ikke garantere, at de vil opremse alt du skal bruge, men det er en nice start.

  *** Girl-venlig påmindelse: Hvis du stadig ikke har fået et pas, så er du nødt til at undersøge nu et kapløb pas .

2 måneder tilbage

 1. Getaway gaver til pigerne. Gør din flugt uforglemmelig med særlige t-shirts, caps, tote tasker, spa kurven gaver. Tænk temaet for din flugt. Er det en ski flugt? Hvad med en langærmet t-shirt, læbepomade og hætte for at skjule hat hoved du sikkert har, mens du nyder dine afterskiing cocktails. Rammer stranden? Hvad med en totalisatorspil taske. Hoodie cover-up og nogle beroligende after sun lotion Afslappende på en spa? Pigerne vil elske en træningsdragt, hjemmesko og nogle temmelig læbepomade til at modregne det nyligt glødende ansigt! Den BYOG Gaveshop har alle svarene!
 2. Få dit professionelle liv i orden. Hvis du vil mangle arbejde, starte indpakning op projekter eller finde dækning, så du ikke har disse bekymringer, mens du er væk.
 3. Få dit hjem-liv i orden. Hvis det er nødvendigt, få børnepasning i orden og måske materiel op på nogle frosne allerede færdigretter.

  En omfattende checkliste for travle kvinder har brug for en flugt med deres bedste veninder! Tildele en bankmand og en sekretær.
  En omfattende checkliste for travle kvinder har brug for en flugt med deres bedste veninder! Tildele en bankmand og en sekretær.

  Ophold på toppen af ​​vasketøj. Belønningen for denne er to, vil du ikke blive scrambling last minute til tøj til pakke, og du vil ikke forlade din familie med kun 1 par af undertøj og ingen sokker. Bedre endnu, det er det perfekte tidspunkt at lære din mand eller ældre barn hvordan man gør vasketøj!

Den sidste måned

 1. En måned til at gå:. Arrangere yderligere landtransport du kan få brug under din flugt Leder du efter en god gammel pålidelig Taurus leje eller noget prangende som en cabriolet eller en sjov Jeep? Send pigerne og få noget feedback, før du foretager nogen beslutninger eller forbehold.

  *** Girl-venlig påmindelse: bekræfte alle flyoplysninger.

  *** Girl-venlig påmindelse: bekræfte, når den endelige depositum til hotel eller tour selskab er forfalden.

 2. 2 uger til at gå:
  • Få rejsechecks, hvis nødvendigt.
  • Bekræft alle flyoplysninger.
  • Bekræft alle hotel og bil reservationer.
  • Anmeldelse såsom pas, kørekort (kommer det til at udløbe snart?) Og / eller fødselsattest.
  • Sørg for, at al endelig depositum er blevet sendt (hvis nødvendigt).
  • Afdæk din bagage. Check for huller, knækkede lynlåse eller bagage låse . Behov for at købe ny bagage ? Sørg også for du er opmærksom på al bagage og carry-on restriktioner på den officielle Transportation Security Administration hjemmeside .
 3. 1 uge at gå:
  • Bind op alle løse ender. Dette betyder både hjemme og arbejde. Har børnene har transport til og fra fritidsaktiviteter? Er alle dine projekter på arbejdspladsen dækket?
  • Gennemgå din pakkeliste. Kør til apotek for enhver sidste minut toiletartikler, film osv.
  • Pak dig taske .
  • Hit vejen! Med al den planlægning og tjekliste rådgivning du har gjort i det forløbne år, kan du nu slappe af, nyde og nyde denne tid med dine veninder.

Du går, veninder!

Valerie McDermott er medstifter af BYOG (medbring selv Girlfriend) Getaway Guide. En online rejse bibliotek af Venindetur destinationer. For mere information om hvor de skal gå, og hvad de skal bære, når du er der besøg http://www.byoggetawayguide.com