O2s

Sådan at planlægge en bryllupsrejse på et budget

Planlægger et bryllup er meget dyrt

Planlægger et bryllup er meget dyrt. Du kan få et chok, når du endelig se det samlede beløb, du har brugt på brylluppet. En grand bryllupsrejse lyder som en salig slutning efter de hektiske og kaotiske bryllup præparater, men selvfølgelig også, der kan koste en masse penge. Formålet med bryllupsrejse er at etablere et tættere forhold mellem dig og din mand, som det første skridt mod et nyt familieliv. En bryllupsrejse behøver ikke være dyrt at være romantisk og spændende. Du skal bare nødt til at planlægge tidligt og gøre dine grundforskning til at komme op med noget, der vil blive mindeværdig uden at det koster dig en arm og et ben. Her er nogle ideer.

Sådan at planlægge en bryllupsrejse på et budget. Find store resorts og bryllupsrejse destinationer tættere på dit hjem.
Sådan at planlægge en bryllupsrejse på et budget. Find store resorts og bryllupsrejse destinationer tættere på dit hjem.

  1. Find store resorts og bryllupsrejse destinationer tættere på dit hjem. Der er flere steder værd at udforske og opholder sig i. Kørsel 4 til 5 timer væk er langt bedre end en 10 timers lang køretur eller en lang flyvning, der vil vare i flere timer. Det er ikke blot kostbare, og det kan være meget trættende og udmattende. Når du vælger en bryllupsrejse destination, der er tættere på hjemmet, du ikke kun spare på transportudgifter, du også ankommer til din bryllupsrejse locale mindre stressede og friskere.
  2. Kig på bryllupsrejse pakker, der er altomfattende. Disse typer af pakker vil være mindre omkostningskrævende end når du planlægger og bog, du bryllupsrejse tur ved dig selv. Kig efter en, der indeholder hotelværelser, flybillet, måltider, aktiviteter og underholdning samt lufthavnstransport og skatter. Sørg for, at de aktiviteter, der indgår i pakken på dem, som du og din ægtefælle vil nyde at deltage i.
  3. Hvis du kan forsinke din bryllupsrejse tur for lidt, overveje at rejse i lavsæsonen, når taksterne er lavere, og der er mange off-season pakker, der sælges. Du kan få store rabatter, når du rejser uden for sæsonen og stadig benytte sig af store værdier. Du kan stadig have flere destinationer muligheder, selvom du undgået højden af ​​rejse sæson efter april.
  4. Du kan enten indeholde en bryllupsrejse tur i dit bryllup registreringsdatabasen eller overveje at bruge en bryllupsrejse registreringsdatabasen. Rejsebureauer tilbyder nu flere bryllupsrejse registreringsdatabasen indstillinger hvori dit bryllup gæster kan få del i prisen på din bryllupsrejse tur. En forlænget weekend get-away er et godt alternativ til et dyrt oversøisk rejse.
  5. Overvej tættere lande, der kan tilbyde meget mere i form af faciliteter til en lavere pris. Tjek bryllupsrejse pakker i Mexico og Canada. Selv en tur til en nabostat vil være ideel, så længe de to af du deler den samme idé om, hvordan at tilbringe dig bryllupsrejse. Undgå populære turist pletter. Ikke blot vil disse steder blive overfyldt, kan de være ret dyrt. Hvis du og din ægtefælle er eventyrlysten, så nogle off-the-slagne spor destinationer er ideelle. Du kan overveje at camping eller gå på et bjerg tilbagetog, der kan vise sig at være meget romantisk indstillingerne for dig.
  6. Rådfør dig med et rejsebureau, der kan tage til opgave at planlægge en bryllupsrejse på et budget for dig. Du kan benytte sig af de pakkerejser, der er på tilbud, og de kan stille forslag om bedste steder at gå baseret på dit budget og dine interesser. Hvis du rejser ganske lidt, kan du have tjent flere frequent flyer punkter, som du nu kan bruge.
  7. En bryllupsrejse i det franske kvarter kan være spændende og romantisk. Du har valget af lejlighed stil bed and breakfast, hvor du enten kan tilberede nogle af dine måltider eller få det forberedt for dig. Det vil ikke koste dig så meget, og du to kan nyde forskellige former for underholdning hver aften og tour historiske område i løbet af dagen.

En bryllupsrejse behøver ikke at være dyrt

En bryllupsrejse behøver ikke at være dyrt. Du kan planlægge en på et budget, så længe du laver en plan, før hånd og gjorde din forskning. Deres mål er at begynde at få tættere sammen som mand og kone og oplev mere om hinanden i løbet af din bryllupsrejse.