O2s

Sådan at pakke en kuffert for en planet ride

Pakning for en tur kan være stressende

Pakning for en tur kan være stressende. Du er altid bange for, at du har forladt noget bag. Men hvis du gør det på en ordentlig måde, vil du helt sikkert finde, at emballage er så let som 1, 2, og 3. Det behøver ikke at være ekstra stressende, hvis du planlægger at køre et fly. Der er forskellige måder at pakke, så det ikke bliver for meget af en besværet, hvis sikkerhed kommer ind for at tjekke dine tasker. Her er nogle tips om, hvordan at pakke en kuffert for en flyvetur.

  • Pak i forvejen. Aldrig nogensinde proppe og pack. Dette er den bedste måde at glemme væsentlige elementer. Hvis du pakker et par dage i forvejen, vil du have tid til at løbe gennem dine varer, før de forlader til din rejse. Har en liste klar med dig, og nogle Udstyr kombinationer du har planer om at bære, når du kommer til din destination. Dette giver dig mulighed for at organisere dine ting bedre.
  • Adskil tøjet i kategorier. For at du kan finde dit tøj nemmere, når du pakker, kan du adskille dem i kategorier. Du kan gøre dette ved at identificere og sortere dem i toppe, bunde, sokker, undertøj, sovende tøj og andre former for tøj. Hvis du ønsker, kan du også kategorisere dem efter dage eller natten slid. Du har sikkert en idé om, hvilket tøj du vil bære i løbet af dagen og natten, så adskillelse dem i disse kategorier kunne også være nyttigt i organisere dit tøj.
  • Rulle for at undgå rynker. Nogle gange, hvad der gør pakning virkelig udfordrende er at holde dit tøj rynke fri, mens på samme, fyld dem alle i én bagage. At være i stand til at løse dette, skal du rulle dit tøj omhyggeligt og arrangere dem i parallelle linjer. Rullende undgår rynker, og også minimerer den plads tøj normalt tager.
  • Placer de samme elementer sammen. Alle jeans skal pakkes sammen, samt toppe, og undertøj. Det sparer dig tid på udkig efter manglende brikker. Ved at gruppere dem og placere dem i gang område af kufferten, vil du ikke behøver at tage så lang tid at finde et stykke tøj. Placer dine tungere emner, ligesom jeans og frakker skal placeres i bunden af ​​kufferten, og arbejder opad derfra. Den øverste del af din bagage skal have lettere beklædningsgenstande, ligesom undertøj og sokker. Dine sko skal placeres inde plastikposer, før du pakker dem ind i kufferten.
  • Må ikke pakke det ind i toppen. Så meget som du ønsker at bringe ekstra tøj og outfits, ikke skubbe alt, før din bagage er fyldt. Lad plads øverst til dine toiletartikler. Det er vigtigt, at du pakker din toiletartikler sidst, så dine andre tøj ikke vil klemme dem, og du vil undgå besværet med shampoo eller lotion spildt hele dit tøj.
  • Pack toiletartikler i en toilettaske. For at undgå at miste dine toiletartikler, eller lade dem rulle omkring din taske i en uorganiseret måde, købe en toilettaske med lynlås og nogle rum. Hvis du kan, købe en vandtæt pose, så tøjet ikke bliver beskadiget, hvis nogen af ​​din flydende varer udslippet. Hvis du er mere organiseret, kan du adskille tørre og flydende toiletartikler fra hinanden ved at sætte dem i separate Ziploc poser før pakning dem i toiletry eller makeup taske.
  • Mærk din taske. Køb en pose tag, sætte dit navn, kontaktoplysninger og adresse ind i det. Det sparer dig for en masse besvær, hvis nogensinde du mister din bagage.


Sådan at pakke en kuffert for en planet ride. Adskil tøjet i kategorier.
Sådan at pakke en kuffert for en planet ride. Adskil tøjet i kategorier.

Nyd pakning dine ting, det betyder blot, at du går ind i et eventyr, og du vil være at have meget sjov og spænding udforske.