O2s

Sådan at narre målmand i et straffespark i fodbold

Fodbold, forening fodbold, eller bare almindelig fodbold er en af ​​de mest foretrukne holdsport spillet over hele verden. To hold spiller fodbold, med elleve medlemmer hver. Målet er at bringe den sfæriske bolden i modsatte mål.

  • De "Love of the Game", der blev offentliggjort allerede i 1863 regulerer fodbold. En o den nemmeste måde at score er at score i et straffespark. En straffespark, ligesom et frikast i basketball, tillader en spiller at stå på omkring tolv meter eller elleve meter fra målet, for at forsøge at sparke bolden i mål.
  • Straffespark er dybest set den player versus målmand som alle andre vil være uden for straffesparksfeltet. Når du er plukket af dommeren til at udføre straffespark, lære et par tricks for at øge dine chancer for scoring. På de fleste gange, vil straffespark være yderst fordelagtigt at dit hold, da dette vil være den afgørende faktor, når holdene er bundet.
  • Den almindelig fejl for de fleste spillere, der er tildelt til at tage et straffespark kigger på en retning, hvor de ønsker at placere bolden. Vær opmærksom på, at målmand is watching din enhver bevægelse. Hvis du ønsker at snyde målmanden, ikke ser på den retning, hvor du har tænkt dig at sparke bolden. Hvis du har brug for at slå op, skal du vælge en anden retning end den, hvor du ønsker at sparke til bolden. Dette vil give målmand til at forudse din spark i den forkerte retning.
  • Hvis du ikke kan se på en falsk retning, så se lige ind i bolden. Forsøg ikke at se op og koncentrere sig om dit kick. Forsøg ikke at lave en øjenkontakt med målmanden, dette er både uprofessionel og en total give væk.
  • Kør til bolden med stor selvtillid. Har ikke noget imod tilskuerne. Dette er din øjeblik at skinne så sørg for at få mest muligt ud af det. Du bliver nødt til at positionere dine hofter på vid gab. Dette vil holde målmand tænker på, hvor du vil sparke bolden. Åbne hofter vil også give dig mulighed for at være fleksibel, når det er tid til at sparke til bolden. Åbne hofter giver dig en mulighed for at gå i forskellige retninger uden at droppe hints til målmand.
  • Når du er klar til din spark, tage et skridt og derefter tøve. Det forvirrer målmand på din handling. Du bliver nødt til at gøre dit første skridt en troværdig én. En falsk skridt vil forvirre målmanden. Hvis du er heldig, vil målmand flytte til dit formål retning, lave en hurtig kick på den modsatte retning, således at målmanden vil have nogen tid til at komme sig.
  • Hvis målmand er hurtig nok til at komme sig, tage din spark på den samme retning, vil dette ikke blive forudset af målmanden, da han forventer, at du til at sparke på den modsatte retning.


Nøglen til en vellykket straffespark er koncentration og tillid

Sådan at narre målmand i et straffespark i fodbold. De "love of the game".
Sådan at narre målmand i et straffespark i fodbold. De "love of the game".

Nøglen til en vellykket straffespark er koncentration og tillid. Du bliver nødt til at se målmand handlinger og forudse hans træk. Øv en masse før spillet og dele trick med dine andre holdkammerater. Arbejd med dit team, således at hver enkelt af jer kan score en straffespark.