O2s

Sådan at male og dekorere sneakers

Maleri og udsmykning dine sneakers er blot nogle af de idéer, som du kan gøre for at tilpasse dit fodtøj. Du kan vise din karakter og personlighed gennem design og farven på dine sneakers. Der er folk eller butikker, der gør dette for et gebyr. De gør forskellige designs og farver på sneakers. De sælger også sneakers med et tomt lærred, som du kan købe og har tilpasset. Det er en god mulighed, men det er virkelig ikke personlige. Hvis du ønsker at gøre dette selv, kan du helt sikkert gøre det. Du behøver kun at vide det grundlæggende og de materialer, der skal bruges i male og designe dine sneakers. Denne artikel vil lære, hvordan man gør netop det. Læs videre.

Sådan at male og dekorere sneakers. Få dit maleri materialer klar.
Sådan at male og dekorere sneakers. Få dit maleri materialer klar.

  • Saml materialerne. Du skal bruge akryl maling i forskellige farver (akryl klæber til materiale af sko), forskellige størrelser af pensler og de sko, du vil designe. Du kan designe dine eksisterende sko, eller du kan købe et nyt par i lærred. Lærred er lettere at blive malet på. Chick Taylors er lavet af lærred. De har almindelig hvid sneakers, som du kan bruge på dit projekt.
  • Print ud designs. Du kan søge online eller i blade for design ideer. For en mere unikt udseende, skitse dit eget design for en en af ​​en slags par. Du kan sætte dit navn på det, blandt andre ting. Træn din fantasi og kreativitet i at gøre dit design. Der er ubegrænsede muligheder, som du kan gøre på din par sneakers.
  • Få dit maleri materialer klar. Put maling i en palet eller individuelle plader, så det vil være lettere for dig at bruge akryl, end når du bruger dem direkte fra deres containere. Brug et enkelt børste til hver farve.
  • Begynde at male på dine sko. Vær omhyggelig med ikke at plette nogen maling, så din design vil se pæn og ren. Brug en lille børste til små detaljer og store dem til at male hele sko med sin base farve. Du skal have konstant hænder til at opnå det perfekte design. Du kan vælge at dække hele sko med designs, eller du kan bare vælge et sted, hvor du vil male på dit design. Du har frie tøjler på dette. Du er ikke begrænset af noget i at gøre dette.
  • Tør sneakers. Når du er færdig med at male par, lad dem tørre helt, før du bruger dem. Du risikerer at ødelægge de sneakers, når du bruger malingen stadig er våd.


Er det ikke rart at tilpasse din egen fodtøj

Er det ikke rart at tilpasse din egen fodtøj? De er unikke og en af ​​en slags. Der er ingen andre, der har dit design, fordi du gjorde det selv. Dette er også en stor gave idé. Du kan designe sneakers, som du kan give til din familie og venner på deres særlige lejligheder. Når du har mestret kunsten at tilpasse sneakers, du gør det til en rentabel forretning venture. Du kan begynde at sælge dem online og acceptere ordrer. Du kan sende billeder af dine eksempler på mønstre, så potentielle købere vil blive opfordret til at hverve din tjeneste.