O2s

Sådan at male et læderbælte

På denne dag og alder

På denne dag og alder, er intet som det ser ud. Masser af mærke poster bliver personlig og tilpasses, så selvom alle ensemble er på mode, hver enkelt afspejler kreativitet på den person, der bærer dem. Selv klassiske tilbehør som læderbælter er ingen undtagelse. Disse læder tilbehør går godt med næsten alt, og derfor er det ingen overraskelse, at folk ofte eksperimenterer med deres læder bælter, tilføjer i forskellige andet tilbehør til den, eller endda male det. Denne artikel vil fokusere på sidstnævnte, og vil lære dig, hvordan man korrekt male et læderbælte med så lidt besvær som muligt. Det anbefales ikke at male din læder bælte uden nogen viden hvordan, da der er nogle ting du skal huske på (læder kan ikke males ligesom det). Så hvis du er interesseret i at lære at male et læderbælte (og dermed alle andre læder emne), så læs videre til den simpelt sæt af trin fra artiklen nedenfor:

  • Saml hvad du behøver, så du kan begynde at male dit læderbælte. Selv om der er visse regler du skal følge, når du maler læder, betyder det ikke, du har brug for en masse ting. Alt hvad du behøver (bortset fra læderbælte selve) er maleriet materialer (penslen og farverne på dit valg), en blyant og papir, noget vand, læder fugemasse, og endelig en svamp eller en blød klud. Når du har samlet alt, skal du følge det næste trin.
  • Begynd med en simpel skitse af, hvad du ønsker dit bælte til at se ud. Dette kan synes lidt unødvendigt, men som har en guide vil gøre male dit bælte så meget lettere. Så grib din blyant og papir og skitsere op et godt design, du kan bruge. Kontroller også, at det er noget let nok for dig at være i stand til at male på dit bælte, less is more efter alle.
  • Vask forsigtigt din læder bælte, og anvende en fortyndet maling. Husk, at dette er læder du har at gøre med, så det kan have problemer med at absorbere malingen, hvis du begynder at male det med det samme. Det er derfor, det er vigtigt først at bruge din svamp (dyppet let på noget vand) til forsigtigt at vaske dit læder bælte, der gør det nemmere at absorbere maling. Når du har gjort det, den næste ting du skal gøre, er at blande nogle maling og vand sammen til at fungere som den oprindelige lag. Også denne anvendes, så båndet korrekt kan absorbere selve malingen.
  • Male design på båndet. Når du har fulgt alle ovenstående trin, kan du nu male det design, du ønsker at bruge på din bælte. Det er helt op til dig. Efter maleri dit design, anvende læder fugemasse og du er færdig.


Selvfølgelig skal du sørge for

Sådan at male et læderbælte. Saml hvad du behøver, så du kan begynde at male dit læderbælte.
Sådan at male et læderbælte. Saml hvad du behøver, så du kan begynde at male dit læderbælte.

Selvfølgelig skal du sørge for, at dine læderbælte tørrer før du gør noget! Det vil stadig tage nogen tid for båndet til korrekt absorbere malingen og lad det tørre, så vær tålmodig. Giv det mindst en dag eller to, før du bruger den bånd-og tillykke.