O2s

Sådan at male en glasfiber båd

For amatører og rekreative fiskere

For amatører og rekreative fiskere har glasfiberbåde blevet en populær mulighed for transport. Det er mere holdbart og lettere end de traditionelle materialer, der anvendes til både. Typisk glasfiberbåde kommer i en blank gelcoat finish. Disse frakker er ikke meget holdbare og fade nemt. Det værste ved det er, at ingen mængde af vedligeholdelse og voksning kan holde det opholder frisk. Når det svinder, er der kun én ting, du kan gøre for at sætte det nye look tilbage i din båd. Du bliver nødt til at male det. Liften her er at male en glasfiber båd ikke er en simpel opgave. Der er stive processer, du bliver nødt til at holde sig til at sikre, at de glasfiber ikke bliver beskadiget, og din båd vil se helt nye igen.

Forbered materialerne. Til dette job, bliver du nødt til at erhverve specielle materialer fra din lokale hardware butik.

Sådan at male en glasfiber båd. Forbered materialerne.
Sådan at male en glasfiber båd. Forbered materialerne.

  • Wax fjernelse løsning
  • Epoxy filler
  • 60 og 80 grit sandpapir
  • Electric sander
  • Glasfiber primer
  • Skum malerpensel
  • Maleruller
  • 3 til 4 gallons af urethan maling (afhængigt af det område af maling job)
  • Handsker, masker, og beskyttelsesudstyr

Rense og reparere båden

Rense og reparere båden. First off, skal du fjerne eller tape op nogen del af båden, som ikke vil indgå i maling job. Du kan vælge at ombryde og tape det op i plast. Så snart du er færdig med at få en klud og tør båd ned med voks fjernelse løsning. Sørg for at skrubbe off enhver voks og snavs rester. Båden skal være helt ren for de næste processer. På dette tidspunkt, notere nogen ridser, skrammer eller skader til båden. Fyld det med epoxy filler eller kit. Lad det tørre og derefter sand den med en 60 morsomme sand papir. Udjævne det ud med en 80 grit sandpapir efter. Dette bør tage sig af alle de pletter og mangler på glasfiber. Husk at sand eventuelle ujævne pletter af båden så godt.

Påfør primeren

Påfør primeren. Det næste trin i maling job er anvendelsen af ​​primeren. Få en malerrulle eller pensel og anvende et tyndt lag primer til alle de områder, der skal males på. Dette bør tage sig af den resterende rest, som du var i stand til at fjerne og vil tjene som base for malingen. Lad primeren tørre i ca 2 timer.

For amatører og rekreative fiskere. Rense og reparere båden.
For amatører og rekreative fiskere. Rense og reparere båden.

Begynde at male. Brug en malerrulle og begynde at anvende det første lag af 2-del urethan maling. Når du har udfyldt det første lag, følge det op med det samme med det andet lag. Men for det andet lag, skal du bruge en skum pensel. Dette vil udjævne teksturen af ​​malingen. Lad malingen tørre i omkring 24 til 48 timer.

Når båden er helt tørt

Når båden er helt tør, tage det ud for en prøvekørsel, og nyde den nye og friske udseende af din glasfiber båd. Under malingen processen husk altid at bære beskyttelsesudstyr. Fokuser på dine øjne, næse og hænder. Du håndterer kemikalier, som kan være potentielt usikre for kroppen. Det er bedre at forebygge end at helbrede.