O2s

Sådan at male aluminium både

Aluminium er en stor materiale, især for både

Aluminium er et stort materiale, især for både. Det er det ideelle valg for dem, der ønsker at bygge deres egen flad bund fiskeri og jagt både. For det første er det let. Det er også meget holdbare og meget praktisk at arbejde med.

Desværre har aluminium en dårlig side

Sådan at male aluminium både. Opsæt din båd til dit maleri projekt.
Sådan at male aluminium både. Opsæt din båd til dit maleri projekt.

Desværre har aluminium en dårlig side. Nogle mennesker finder det svært at male, ligesom de fleste af de metaller, som vi bruger til båd byggeri. Men trods den tilsyneladende udfordring, snakke eksperter om nogle tricks involveret i male dit aluminium båd. Den store hemmelighed er afhængig af, hvordan du forbereder din båd til malerarbejde. Her er tips til dig:

Opsæt din båd til dit maleri projekt

Opsæt din båd til dit maleri projekt. Kig efter et godt arbejdsmiljø-området. Sigt efter en bredere plads. Det kunne være i din garage eller lige uden for dit hus. Når du har valgt den plads, montere din aluminium båd på to savbukke. Sørg for at balancere den og placere den opad, som om det er flyder på vandet. Placering af din aluminium båd fra jorden giver dig fleksibilitet til at gå hele vejen rundt om den.

Sand din båd grundigt

Sand din båd grundigt. Hvis din båd er tidligere blevet malet, skal du flå det af. Du kan holde et ark almindeligt sandpapir til en blok af træ og sand din båd. Imidlertid vil det være mere effektivt at bare udnytte en håndholdt elektrisk slibemaskine. Det vil give dig mulighed for at rense og udjævne helhed af din båd, ind og ud. Slibning din aluminium båd giver en bredere overfladeareal, lade malingen til at holde hele vejen igennem.

Vandslange din båd

Aluminium er en stor materiale, især for både. Sand din båd grundigt.
Aluminium er en stor materiale, især for både. Sand din båd grundigt.

Vandslange din båd. Vask din båd med sæbe og varmt vand kan ikke være nok. Du kan endda nødt stive børster til at slippe af skræller. Så, for at fuldføre rensningsprocessen, skylle din båd. Brug af magt spraydysen din vandslange ville helt sikkert fjerne alle de andre rester produceres i slibning din aluminium båd. Når du båd er funklende rent, lad det lufttørre.

Forbered dit maleri område

Forbered dit maleri område. Få nogle gamle aviser. Rul dem ud på gulvet i dit maleri område. De bør fange alle de maling stænk eller dyppelse senere. Du bør også bevare en god ventilation i området, hvis du er i et lukket rum. Under Elventilatorer rundt og åbne alle de tilgængelige windows ville hjælpe med at holde ventilationen på sit bedste.

Brug den rigtige slags maling til din aluminium båd. Din maling skal være vandfast af indlysende årsager. Det bør også være olie-baseret da aluminium er en type af metal. Du bør også fortynde din primer, så malingen let ville finde sin vej ind i meget små afskrab på din båd. Udtynding din primer er let. Blot blande en pint af tyndere i en gallon din maling. Selv ruller og pensler er nyttige, kan en maling sprøjte bedst anvende din primer. Som enhver malerarbejde, lade primeren tørre, før du begynder den anden belægning.

Malede engang

Når malet, så glem ikke at sprøjte en klarlak over din aluminium båd. Bortset fra at gøre din båd ser nye, det ville beskytte den mod ridser og mod elementerne. Når alt er helt tørt, sejle. Vis din nymalede skabelse.