O2s

Sådan at linke skiftes til snowboarding

Snowboarding er en af ​​de mere skræmmende leder af vintersport linje op. Forbundet sving, eller vender gjort i træk, ser meget imponerende, også. Du vil skulle have en fremragende sans for balance og en smule mod til at udføre de bevæger sig. Det hjælper, hvis du tidligere har redet et skateboard, da de færdigheder ville være lignende. Der er en vis nåde påkrævet, når du laver snowboarding bevæger da det er et samlet organ workout, der kræver koordinering og nogle finesse at udføre de bevæger sig. Læs tips nedenfor og se, hvis du gerne vil personligt prøve disse bevægelser selv.

Sådan at linke skiftes til snowboarding. Mastering de enkle ting før man går videre til linkede sving.
Sådan at linke skiftes til snowboarding. Mastering de enkle ting før man går videre til linkede sving.

  • Mastering de enkle ting før man går videre til linkede sving. Det første skridt er for dig at være meget tryg ved at gøre det faldende blad flytning eller skinnen på den forreste plus ryg skænk som du gå forsigtigt ned ad en skråning. Når du er fint med dette, så prøv stejlere skråninger, så du kan lære at bevæge sig, mens hurtigere ned i sneen. Når du har gjort dette et par forsøg, kan du nu give den linkede vender en prøve.
  • Forberedelse til svingene. For at du kan få nok momentum for en række sving, skal du gå hurtigt ned ad en stejl skråning, med din vægt stak frem mod den forreste ende af brættet. Din krop skal være næsten over spidsen eller næsen af ​​dit bord. Denne stilling vil også betyde, at din bagben kan flyttes helt frit til begge sider.
  • Begyndende svinget. Start med hælder på din hind side, vride dine skuldre til det punkt, hvor din skulder peger ned ad bakke krydser yderkanten af ​​hælen side. Du vil bemærke, at din momentum vil skifte, og din bestyrelse vil dreje til højre på tværs af dit nuværende skråning. Tillykke - du lige har lavet din første tur! Nu det vigtigste er at holde på at gøre dette på modsatte sider at linke dine sving.
  • Klar til dit andet tur. Dernæst vil du nødt til at langsomt at trække hælen side af dit bord kant ved kantning det ud med hjælp af din bagben, der vil derefter justere den hastighed, du er på vej ned ad skråningen. Derefter kan du vride skuldrene over hele linjen, hælder til den tå sidekant. Du vil bemærke, at du igen vinder hastighed ned ad bakke, og det er den tid, du skal gøre din bestyrelse fladere ved blot at sænke tæerne en smule.
  • Holde vindingerne sammen. Du skal derefter holde på at pege dine skuldre på tværs af skråningen, i den retning af det næste sving. Når du opdager, at dit board er at skære på tværs af dit skråning derefter hoved til den anden side. Vær på tå sidekant, der kan gøres ved at løfte hælene en lille smule.
  • Efterbehandling af svingene. Hvis du lægger tilbage din vægt i midten af ​​brættet, hvilket kan gøres ved at have dine skuldre på linie med resten af ​​bestyrelsen og den samlede bestyrelse peger ned ad bakke, bare vride skuldrene i den modsatte retning, når du ønsker at tage din tur .


Med masser af praksis, bør du være i stand til at gøre dette uden problemer og til ærefrygt af tilskuerne i skisportsstedet.