O2s

Sådan at lære dig selv det grundlæggende i karate

Efter fem film til franchisen

Efter fem film til franchisen, stadig The Karate Kid viser sig yderst underholdende at både børn og voksne. Men mange kan forveksles, at for dig at være et meget vellykket karate mester, du har brug for din egen Pat Morita, alias Mr. Miyagi eller Jackie Chan til at hjælpe dem. Dette er virkelig forkert, som du kan lære dig selv det grundlæggende i karate. Det kan være en lille smule sværere end lad os sige at lære karate i en klasse fra en autoriseret lærer, men det er ikke umuligt. Her er hvordan man kan lære dig selv det grundlæggende i karate.

Før at bringe en hånd til en 3-tommer tyk træplade, skal du gøre din forskning. Studere kunsten karate, medmindre du vil brækkede knogler på din allerførste forsøg.

  • Research. Ingen er spild af tid i forfølgelsen af viden. Forskning så meget som du kan om karate-fra den varme op til den strækning, meditation og ordentlig kampe holdninger. Meget tid bør bruges undersøger, hvordan man prep din krop for anstrengende motion. Dette vil forhindre dig i at opleve kramper, stammer, blå mærker og andre mulige dødsulykker. Der er mange fora og sites online, der er dedikeret udelukkende på kunstform. En meget nyttig hjemmeside er YouTube. Du kan downloade og se tusindvis af videoer, som lærer dig det grundlæggende i karate. Fra historie til de grundlæggende bevægelser, kan du nemt finde den her. Følg sammen med videoen og tage et par timer hver dag eller hver uge til praksis. Husk, øvelse gør mester!
  • Bibliotek. En anden rig placering for information er dit lokale bibliotek eller boghandel. Skim gennem bøger, og hvis du finder en, der er særdeles informativ, tøv ikke med at købe eller låne den. Nogle bøger selv komme med deres egen instruktions video og manual. Få det til en god pris!
  • Instruktions-videoer. Du kan også gå til din lokale video butik og leje / købe en karate instruktions video. Disse er normalt findes i afsnittet fuld af motion videoer.
  • Basisk. Koteletter Når lære om karate, her er et par træk, at du skal lære at mestre: den lige punch, øvre-cut, kniv-hånd, backfist, spyd hånd og albue strejke. Du kan gøre nogle yderligere forskning online for at kende de svage punkter i den menneskelige krop. Dette vil hjælpe dig vide, hvilke punkter til at strejke, når afvæbne en person med karate. Her er tre af de mest almindelige træk i karate.
    • Lige punch. En lige slag er der en hurtig bevægelse, der effektivt afvæbner din modstander. Du kan slå til mod hoved-hals, bryst og underliv. For at gøre en straight punch, komme ind i en komfortabel kæmper holdning med den ene fod foran den anden. Hold ryggen ben lige og bøje din forreste ben i en 90 graders vinkel. Med dine næver opad og mod din talje, punch ud med den ene arm i en lige linje. Træk tilbage den anden arm til at placere mere magt i stansning knytnæve.
    • Øvre snit. Øvre nedskæringer er slag kastet på tæt nærhed til din modstander, højst to meter fra hinanden. Lidt bøje dit knæ, mens man presser op med din arm. Placer din punch lige over hagen. Denne underhanded swing vil rasle din modstander og chokere sine sanser.
    • Elbow strejke. Med dine knæ let bøjet og din stansning arm placeret fremad i en lige linje, skal du straks trække sig tilbage din albue og levere slag bagfra. Dette træk er fantastisk, hvis du er overrasket eller greb bagfra.


Sådan at lære dig selv det grundlæggende i karate. Instruktions-videoer.
Sådan at lære dig selv det grundlæggende i karate. Instruktions-videoer.

Når praktiserende karate uden opsyn, være yderst forsigtig. Læring karate vil være en frugtbar oplevelse, som du kan bruge nogle af disse bevægelser og teknikker til at forsvare dig selv.