O2s

Sådan at kvæle hangnails under en manicure

En hangnail er tør overskydende hud omkring neglebånd

En hangnail er tør overskydende hud omkring neglebånd. Det er egentlig ikke et søm, så udtrykket er vildledende. Det synes at bare være kommet fra ingenting, men det kan ikke ignoreres, fordi det kan være smertefuldt. Det er grimme og kan give ubehag. Den bedste måde at forhindre en hangnail er at tage sig af dine hænder. Brug lotion og cremer er specifikke for hånd-og neglepleje. En hangnail er tør hud så fugter! En anden væsentlig årsag til hangnails er fordi folk bider negle. Dette svækker dine negle og neglebånd, og forårsager hangnails.

Hvis du får en hangnail, er der en ordentlig måde at fjerne det. Her er hvordan at kvæle hangnails løbet af en manicure.

Sådan at kvæle hangnails under en manicure. Sanitize dine værktøjer først.
Sådan at kvæle hangnails under en manicure. Sanitize dine værktøjer først.

  1. Sanitize dine værktøjer først. Sørg for at du desinficerer de manicure værktøjer, før du bruger dem. Hvis du har manicure gjort i en salon, bør negle tekniker rengør redskaberne med alkohol i dit nærvær. Kom godt i en manicure er en nem måde at få en infektion fra en anden. Selv hvis du bruger dine egne klippere og neglesakse eller laver manicure dig selv, du skal dog stadig desinficere før start. Hæld lidt alkohol på dine klippere og tørre ned med en ren klud eller silkepapir.
  2. Suge dine negle. Få en lille håndvask og fyld op med varmt vand. Placer dine hænder i varmt vand for at blødgøre neglebånd. Du aldrig ønsker at tegne en tør hangnail fordi det kan få smertefulde. Tør hud vil også være svært at kvæle. Lad dine hænder iblødsætning i et par minutter til at forberede dine negle til manicure.
  3. Påfør neglebånd remover. Start med den ene hånd først. Lad neglebånd remover løsning trænge ind i huden. Massere neglebånd remover på dine negle og neglebånd. Være ekstra opmærksom på tørre dele. Korrekt forberedelse af dine negle vil gøre det lettere at trimme og rengøre.
  4. Nip hangnail tæt på huden. Brug din skarpe rene clipper og begynde kvæle den hangnail. Forsøg ikke at trække for hårdt. Det kan medføre, at din hud til at bløde. Brug ikke almindelige håndværk saks til at trimme en hangnail. Disse vil være for stor og kan forårsage dig yderligere skade.
  5. Efter nipper din hangnail og rengøring dine neglebånd, bruge en god fugtgivende lotion. Dette vil forhindre yderligere hangnail. Der er mange mærker på markedet i dag, der er udarbejdet specifikt til hånd-og neglepleje. Disse vil normalt have E-vitamin for at styrke neglen. Du kan også prøve en god anti bakteriel lotion efter fjernelse en hangnail at forhindre enhver infektion.
  6. Hvis du bemærker det område, hvor din hangnail blev fjernet for at være betændt, blødning eller har en dårlig lugt, kan det være inficeret. Hvis dette er tilfældet, skal du kontakte din læge. Alvorlige infektioner er kommet fra mindre sår på kroppen.

Forkæl dig selv med TLC og du vil have bløde, smukke hænder og dine hangnails vil være en saga blot!