O2s

Sådan at koordinere tøj farver

Hvis du har en ounce af sans for mode, du ved, at ikke alle dine toppe og bunde er beregnet til at blive båret sammen. Hvis du ønsker at bryde ud af dine grå, sorte og hvide, er du nødt til at lære, hvilke farver kan gå med hvilke.

Her er tips til at koordinere tøj farver:

Sådan at koordinere tøj farver. Pastel toppe gå med mørke bukser.
Sådan at koordinere tøj farver. Pastel toppe gå med mørke bukser.

  • Pastel toppe gå med mørke bukser. Denne kontrast fungerer effektivt til mange lejligheder. Undgå at gå ud med en all-pastel farver.
  • Undgå en all-lyse farve ensemble. Dette gælder især for to eller flere lyse farver. Hold dig til én lyse farve, så nedtone resten af ​​dit tøj. Uanset om det er en lys slips omgivet af et mørkt jakkesæt eller en neon top med en dæmpet nederdel, vil dette antræk fremhæve en enkelt skiller sig ud farve på dig.
  • Vælg forskellige nuancer af samme farve. Dette er en nem løsning, der skaber et elegant look. Hvis du ikke har tid til at konsultere en farvepalet eller eksperimentere med farve kombination, denne metode er den rigtige til lejligheden. Men undgå tøj med den nøjagtige farve, da dette tyder på, du køber dit tøj som et sæt.
  • Hold dig væk fra tre farver. Kun nogle få, fashion-kyndige mennesker kan gøre tre eller flere farver arbejde. Alle andre vil se ukoordineret og gøre opmærksom på sig selv. Beslut på de to farver til din top og bund, så lad dit fodtøj og tilbehør være i samme nuance som den ene eller den anden.
  • White arbejder med alt. En hvid button-down skjorte kan gå med jeans, slacks og nederdele. En all-white tal fungerer lige så godt, også. Hvid kan opveje effekten af ​​lyse farver og fremhæve de mørke farver af tøj. Mænd bør holde sig væk fra hvide sokker, men da disse tyder sportstøj eller Michael Jackson. Navy blå er en anden farve, der går med alt.
  • Skjorte og sko farver skal være ens. Denne tommelfingerregel er tilstrækkelig for de fleste tilfælde, men du kan også kombinere sko og bukser med forskellige nuancer af samme farve.
  • Hente dine foretrukne farvepaletter. Den bedste hjemmesider, bryllup mode og daglig bære hele pind til et begrænset antal farver, der matcher hinanden. Mange design hjemmesider tilbyder et rigt antal paletter med deres egne skæve navne, der fremkalder visse stemninger. Vælg de kombinationer, du kan lide og derefter udskrive dem for nem adgang, når du vælger tøj fra dit skab. Avancerede fashionistas kan bruge et farvehjul for vejledning.
  • Kategorisere dit skab efter farve. Dette arrangement vil tillade dig at vælge fra hver sektion efter en nem måde at matche farver. Glem ikke at returnere tøjet til deres rette afsnit, hvis du ikke vælger at bære det for dagen.
  • Undgå ferie nuancer. Grøn og rød gør dig til at ligne et juletræ indretning, pink og rød gør du ligner Amor og orange og sort gør dig til at ligne en Halloween græskar.

Hvis du stadig er usikker på, om din farvekombination virker, står foran spejlet eller bede en ven eller slægtning i nærheden for deres første indtryk. Hvis du kan forestille dig hver person du passerer ved at tænke dig til at ligne en regnbue, så måske bør du afstå fra at bære en rød top med orange bunde, blå sko og gule taske.