O2s

Sådan at købe vand polo gear

Vandpolo oprindelse er vage

Vandpolo oprindelse er vage, men det vides den første officielle kamp blev sponsoreret af London Swimming Club i 1870 og afholdt i Crystal Palace Plunge i London. Af 1888 vedtog Europa spillet. Svarende til rugby sporten blev meget populær. Vandpolo var det første hold sport, der skal tilføjes til det olympiske spil line-up. Uanset om du er Manuel Estiarte, der vandt titlen som den største Water Polo Player of All Time, eller lige er begyndt at spille spillet, skal du købe den korrekte vandpolo gear.

Gear for sporten inkluderer svømme caps

Gear for sporten inkluderer svømme caps, badetøj, kåber, parkacoats, og beskyttelsesbriller. Hastighed og agility er behov for dette hurtige spil og de redskaber, du køber vil helt sikkert gøre en forskel. Fri bevægelighed og komfortable dragter vil lade dig koncentrere dig om din vindende spil teknik.

Swim caps kommer i flere stilarter og materialer. Swim hætter medvirke til at reducere drag og øge hastigheden. Vandpolo hætter kommer i 3 materialer:

  1. Latex
  2. Silicone
  3. Lycra
Sådan at købe vand polo gear. Vandpolo oprindelse er vage.
Sådan at købe vand polo gear. Vandpolo oprindelse er vage.

Dit valg til at købe en bestemt loft kan afhænge af personlig komfort eller kan kræves af dit team til et ensartet look.

Når du køber vandpolo gear, skal du vælge det rigtige badedragt. Du ønsker at se elegant, men er nødt til at vælge en dragt, der er behagelig og giver total bevægelsesfrihed. For mænd er det en lettere beslutning, da der er virkelig kun et valg mellem 2 stilarter, en kort svømmetur bukser og en jammer (længere legged) badetøj. For kvinder er der flere valgmuligheder for at træffe afgørelse om, før de køber. Stilarter kvinders badedragter til vandpolo er det X-backed badedragt, lynlås i siden jakkesæt eller gummi lynlås tilbage trop. Vælg din dragt baseret på komfort, hvor det ikke er i konflikt med holdets krav.

Når du har købt din vandpolo gear til svømning, skal du vælge overtøj bruges til at holde dig varm før og efter du svømme. Morgenkåbe i frotté er bedst for kvaliteten af ​​absorptionsevne og deres varme. Parkacoats anvendes til varme kommer i mange stilarter, både korte og lange, til at give hele kroppen dækning, når ud af vandet. Vandpolo parkacoats kan være vandtæt og mindre åndbare eller vandafvisende og mere åndbar. Nogle liners er aftagelige, så køb med det faktum in mente. Team emblemer kan broderes på morgenkåbe og parkacoats.

Beslutte

Gear for sporten inkluderer svømme caps. Beslutte.
Gear for sporten inkluderer svømme caps. Beslutte.

Beslutte, hvilken briller at købe, er en personlig beslutning, men vælger klogt. Prøv flere forskellige stilarter, indtil du finder de rigtige for dig. Tag dig tid til at evaluere de beskyttelsesbriller og vælge dem, du tror, ​​vil have størst gavn dig i spillet.

Køb din vandpolo gear nu, tag en bold og vinde spillet!