O2s

Sådan at købe togbilletter i europa

I modsætning til Europa er rejser med tog i Europa praktisk, hverdagskost, og forholdsvis billig. Med jernbanelinjer forbinder alle lande på kontinentet, samt den undersøiske Chunnel mellem Frankrig og England, kan du få næsten hvor som helst du ønsker at være.

Hvis du har brug for at gøre tid, kan du fange Train à Grande Vitesse, almindeligvis kaldet TGV (højhastighedstog fransk tog), eller en Thalys, hvis du foretrækker et langsommere tempo, hop på en af ​​de regionaltog og nyde udsigten fra de store vinduer, som du gør din vej gennem landskabet. Udover den smukke udsigt, gør togrejser have praktiske fordele i forhold til biler eller fly. Det er nemmere at fange et tog i en fart eller på et indfald, end det er at nå et fly, og du behøver ikke at bekymre dig om at lære færdselsreglerne, leje en bil, eller betale for gas. Alt du skal gøre er at planlægge din rejse, købe dine billetter, og du er indstillet.

Når det kommer til at købe dine billetter

Sådan at købe togbilletter i europa. Når det kommer til at købe dine billetter.
Sådan at købe togbilletter i europa. Når det kommer til at købe dine billetter.


  1. Når det kommer til at købe dine billetter, kan du gøre det online på et vilkårligt antal steder forud for tid, eller købe dem på den nærmeste togstation. I Tyskland kaldes det Hauptbahnhof, i Frankrig, er det den gare. Jo større byen er, jo mere sandsynligt er medarbejderne at tale engelsk. Kontroller, at de har et Eurail kontor på stationen, før du går, og du vil finde dem på stationerne i de fleste europæiske storbyer, men det er bedst at være sikker før der viser op ti minutter før dit tog blade.
  2. Eurail er nok den nemmeste måde for amerikanske statsborgere at købe togbilletter i Europa. Du kan købe gennemløb for enkelte lande, skal du indstille regioner, der omfatter flere lande eller endog hele kontinentet. Disse passerer er enten for ubegrænset brug inden for et bestemt tidsrum, eller har en specifik mængde af rejsedage. Vælg din option afhængigt af dine behov. Hvis du bruger toget til at komme fra den ene destination til en anden, kan du ønsker at købe et bestemt antal ture. Hvis selve rejsen er dit mål, få en ubegrænset pass. Med sovevogne, kan du falde i søvn på fransk og vågne op med hollandske, stopper for at se sig omkring, når stemningen strejker dig. Eurail tilbyder også studerende og familie rabatter.
  3. For amerikanske statsborgere, der bor i Europa i længere tid (mindst seks måneder), og borgere i alle EU-lande, så tjek Inter Rail. Denne organisation har tur tilbud ligner Eurail s, med studierabat på de fleste billetter muligheder såvel. Du kan købe disse gennemløb på togstationer så godt, og du behøver ikke en officiel billet mægler til at gøre det. Du behøver imidlertid brug bevis for din europæisk ophold (mindst seks måneder) for at købe dem.
  4. Med adgang til internettet tilgængelige på de fleste lufthavne, hoteller, vandrerhjem, og masser af cafeer, kan du købe dine billetter ved at besøge hjemmesiden for et enkelte lands jernbanesystem, gå direkte til Eurail eller Inter Rail, eller tjek en mægler site som Rail Europe . Du kan downloade tidsplaner, planlægge en tur, og foretage reservationer. Husk, at mange tog (men ikke alle) kræver pladsbilletter til togkort indehavere. Dette koster ofte et par euro ekstra, men det er et nødvendigt skridt!