O2s

Sådan at købe en udendørs volleyball net

Hvis du nyder at spille volleyball på stranden

Hvis du nyder at spille volleyball på stranden, er det en god ide at medbringe din egen net. Køb din egen net giver dig mulighed for at spille på din fritid, uden at skulle vente i kø for at bruge det offentlige net. Det er overkommelig og bærbar, så den kan bruges i mange år, hvor som helst du vil!

Sådan at købe en udendørs volleyball net. Afgøre, hvor meget du vil bruge.
Sådan at købe en udendørs volleyball net. Afgøre, hvor meget du vil bruge.

Her er hvordan man kan købe en udendørs volleyball netto.

  • Afgøre, hvor meget du vil bruge. Den dyreste udendørs netto sælger for så lidt som 30€. Professionelle sæt kan gå langt over 190€ eller højere. Ideelt set købe den bedste kvalitet net du kan betale. En billig net kan kun vare dig en sommer. Men hvis du stadig er ved at lære og kun ønsker en udendørs net til lejlighedsvis brug, giver det ikke mening at købe en top af linjen system.
  • Beslut, hvor du vil sætte det op. Vil du sætte op på nettet i din egen baghave? Hvis ja, kan du ønsker at tilbringe en lille smule mere for en god kvalitet net, da du ikke bliver nødt til at sætte det op og tage det ud hver gang du vil bruge det. Har du planer om at tage den med dig til stranden eller parken? Hvis ja, så vil du ønsker et net, der er let, har en sag eller pose og er nem at sætte op.
  • Undersøg, om du har brug for tilbehør. Har du brug for dyvler eller en anden udstyr til at oprette nettet, eller er der en eksisterende dyvel at sætte nettet på? Har du brug for en grænse sæt eller er der et eksisterende i volleyball domstol eller område, du planlægger at spille i.
  • Sørg for, at nettet du køber, er regulering størrelse. En olympisk størrelse netto skulle være 32 fod lang og 39 inches høj.
  • Kontrollér eventuelle ekstra funktioner. Forskellige nummererede nylonsnor bruges på nettet. Nogle net er behandlet for ultra violet ray beskyttelse for at beskytte mod fading. Der er også net, der er behandlet for at gøre det skimmel og meldug pletbestandigt. Kontroller, om netting har nogen forstærket syninger, så det ikke flosse over tid og netting giver off en god stretch. Hvis nettet leveres med dyvler, der dyvler, der er lavet af træ, og der er dem fremstillet af rustfrit stål. Nogle gange er der muligheder, såsom stålkabel bunde eller ekstra spænding reb, som kan købes separat.
  • Gå med en brand kendt for kvalitet. Spalding, Champro, Champion og Park og Sun Sport er nogle populære producenter af udendørs volleyball netto systemer.
  • Gå til en udendørs sportsudstyr butik såsom DICKS eller tjek sportsudstyr sektion af detailhandlere såsom Walmart og Target. Du kan også købe udendørs volleyball net online gennem detailhandlere såsom volleyballusa.com , nextag.com og volleyballmecca.com . Hvis du handler online, skal du have en større kreditkort på hånden.

Når du har foretaget dit valg, gå videre og nyde mange timers udendørs volleyball sjovt med dine venner og familie.