O2s

Sådan at købe en stor diamant

Diamanter er for evigt

Diamanter er for evigt, ikke? Selvfølgelig er de. Og det er derfor, det er meget vigtigt, at de aldrig haste ind ethvert køb uden at gøre dit hjemmearbejde. Du skal huske på, at denne geniale sten ikke har taget sin plads i de lag af historie, bare fordi det er rart og skinnende. For uanset formål du er villig til at gå til brød bare for at eje en, er det vigtigt at være udstyret med en kræsne øje og være parat til at fylde skoene af den, en taksator.

  • Uddan dig selv for en intelligent køb. Et lynkursus for at forstå den grundlæggende komponent i denne sjældne sten, industrien, hvor det handles i, det sprog, der ofte bruges, vil gøre det lettere at skyde en intelligent linje afhøring forud for køb. For eksempel bør man være opmærksom på en enkelt stor diamant er af meget højere værdi end, sige, seks mindre.
  • Appraisal tjekliste Der er fire ting, du skal være i stand til at tilfredsstille, når du har eyed flere udsigt sten:. Den diamant klarhed, farve, klippe og karat. Klarhed refererer til, hvor klar stenen er, når man ser på det-ingen pletter eller ufuldkommenheder. Color er at måle sin værdi, hvordan "farveløs" det er, hvad enten klar eller gullig. Cut er at beundre det håndværk, hvordan det blev gjort, er, at evnen til at gøre stenen gnistre. Carat er den mest brugte begreb, der refererer til en diamant vægt (Jo højere karat, jo dyrere diamant er. Men hvis den bekymring er på størrelse, vil mindre af karat ikke nødvendigvis at være en dårlig ting).
  • Hæderkronede mærker. Signature mærker er toppen af linjen. De er i business for at sikre, at diamanten du køber har gennemgået alle niveauer af kontrol, med alle de ledsagende akkrediteringer og certificering, der vil holde sit sind på lethed efter købet. Du skal gøre flere undersøgelser på disse etablerede virksomheder og bør holde de samme papirer i orden, hvis du beslutter at videresælge så godt.
  • Ekspertråd. Selvfølgelig, hvis du ikke har øjet, men du har eyed en bestemt sten i en mindre populær butik, på en hjemmeside, eller fra en familie, en sælger, eller en ven, skal du ikke tøve med at udskyde til en ekspert. Et besøg på en diamant butik eller en uafhængig certificeret taksator vil tilfredsstille dette nok og vil hjælpe dig med at beslutte på ingen tid.

Sådan at købe en stor diamant. Uddan dig selv for en intelligent køb.
Sådan at købe en stor diamant. Uddan dig selv for en intelligent køb.

Beslutter at købe diamanter er oppe med alle de store beslutninger i livet. På toppen af ​​det at være en af ​​de største investeringer nogen kan gøre, det også niveauer op en persons status, enten som en gave, en gestus påskønnelse, en samling, en handel eller bare dybest set den uimodståelige charme af en sprudlende sten fra en butik vindue, forvisset om, at det på ingen måde er en lille sag.