O2s

Sådan at købe en skateboard som en gave

Hvordan kan du løse et problem som Maria? Nå

Hvordan kan du løse et problem som Maria? Nå, vil du ikke vide, medmindre du spørger hende, og da det viser sig din teenager er en slags drengepige, der ønsker en skateboard til hendes fødselsdag. Gudskelov, din teenager er ikke i drenge, men mere i boy ting. Det er noget at fejre i betragtning af alle de ikke-så-nice stuff, at teenagere i dag betragter som "cool."

Sådan at købe en skateboard som en gave. Bestem din prisklasse.
Sådan at købe en skateboard som en gave. Bestem din prisklasse.

Nu hvor du ved, at hun vil have et skateboard. Du har dit arbejde skåret ud for dig derefter. Her er hvordan man kan købe hende en:

  • Vide, hvad der er i. Når du køber et skateboard, optrædener er alt. Du er nødt til at finde noget, der ikke blot i form af et skateboard, men også en, der er aerodynamisk og har alle sikkerhedsanordninger på plads. Skatelab af David Zasloff på target.com og Powell er blot nogle af de hotteste must-haves, at enhver teenager ville savle over. Du kan også tjekke de største online skateboard butik på ccs.com . Endelig er du nødt til spørge fødselaren, hvis det, hun ønsker, er et komplet skateboard eller en tilpasset skateboard men være klar, hvis hun vælger det sidste, fordi det ikke kommer billige.
  • Find ud af, hvor meget misbruge skateboard vil tage. Hvis det er første gang din teenager vil være på et skateboard, købe hende noget som Indo Skateboard der vil være godt for balancering eller Practice Truck - et smart valg, når læring tricks er en faktor.
  • Bestem din prisklasse. Vid, at kvaliteten af ​​den skateboard, som du er nødt til at købe ikke nødvendigvis er dikteret af prisen, men det betyder noget. Arbejde inden for dit budget, men afbalancere det med virkeligheden. Her er virkeligheden fortæller dig, at du bliver nødt til at afsætte 40€ til 115€ dollars for en helt ny kvalitet skateboard.
  • Sammenlign priser online og mellem butikker. Lav en liste over de bedste 5 mærker og hvor meget hver enkelt henter og beslutte derfra. Ved nu du skal have en heftig liste, som du kan indsnævre til top 5. Derfra vil det kun være et spørgsmål om at beslutte, hvor meget du vil bruge, der vil gøre en endelig dom (håber at høje himle, at det ikke vil være en hang jury).
  • Gør det benarbejde. Der er intet mere spændende end at besøge et stykke legetøj eller sportsforretning til at se på forskellige typer af skateboards og dets tilbehør. Kig på skateboards, der er lavet af ahorntræ eller glasfiber og holde sig væk fra imitationer af brands og dem, der materiale er klart ringere.
  • Prutte for ekstramateriale. Hvis du kan se muligheden for at prutte om noget, der kan smides i, så gør det, specielt efter at butikken assistent er informeret om, at det er til en fødselsdag gave. Du vil måske bede om en hjelm, puder, eller dele, som kan betragtes som freebies at supplere dit køb.
  • Holde sig væk fra generiske skateboards. Med alle midler, gøre vende næsen op på skateboards, der er så blank som en tavle i løbet af sommeren. Disse er generiske skateboards, der er udformet på bedste beskub, og derfor bære noget ansvar til køber.

Pak den ind komplet med en instruktions DVD hvorfor gør du ikke

Pak den ind komplet med en instruktions DVD hvorfor gør du ikke? En af de bedste DVD'er til at lære af, er "Skateboarding Explained" og gaven er slukket og klar til at blive åbnet af din Maria. Nu forbered dig og forberede dig for de endeløse skrig og tårer, der vil følge efter. Det kommer til at være stor fødselsdag, kan du ikke sige?