O2s

Sådan at købe en sæbe kasse racing model kit

Siden 1934 har Sæbeskuffe racing erobrede hjerter og tilbedelse af børn og voksne fra 15 til 45. Afhængige kun på uforfalsket tyngdekraften til at opnå stor hastighed, er det absolut en adrenalin overbelastning og være i en af ​​disse Sæbeskuffe racere føles som et sus, der er ulig nogen anden følelse i verden.

Her er nogle af de "firsts" opnås ved både mænd og kvinder i historien om Soap Box Racing:

  • Den første kvindelige at vinde løbet var Karren Stead tilbage i 1975.
  • Den første kvinde til at vinde Soap Box Derby er "Rookie of the Year" var Laura Shepherd. Det skete i 1994. Hendes bil blev rammende kaldt "Lightning Laura" og blev sponsoreret af Dairy Queen.
  • Den første person med et handicap til at deltage i Soap Box Derby var Justin Yoder. Han er fra Middlebury, Indiana.
  • De yngste Sæbeskuffe Derby verdensmestre er Vince Sprague fra Cincinnati, Ohio, Marc Behan af Dover, North Hampshire og TJ Pond af Altamonte Springs, Florida. Alle af dem drenge var 9 år gammel, da de konkurrerede og vandt mesterskabet.
  • Den yngste at forsøge en sejr i Master Division af Soap Box Derby Championship i 2006 var Tyler Gallagher, der på daværende tidspunkt var 15 år gammel.

Året 2010 markerer den 73

Sådan at købe en sæbe kasse racing model kit. Den første kvinde til at vinde soap box derby er "rookie of the year" var laura shepherd.
Sådan at købe en sæbe kasse racing model kit. Den første kvinde til at vinde soap box derby er "rookie of the year" var laura shepherd.

Året 2010 markerer den 73. år i All-europæisk Soap Box Derby (AASBD), der anerkendes at være den ene og eneste legitime pioner i Soap Box racerbane og den største organisation bag Derby Downs World Championship afholdes hvert år i Akron, Ohio . Dette er absolut et fantastisk år for at købe din første Sæbeskuffe racing model kit.

Uanset om Slalom racing, den AASBD, eller bare sjov, er her hvordan man kan købe en Soap Box Racing Model Kit:

1. Køb din kit afhængig af konkurrencen kategori eller segment, du ønsker at deltage i:

  • Stock klassen er for nybegyndere eller første gang racers
  • Super Stock klassen er for alvorlige og erfarne racere.
  • Master og Scotties klasse er for ledende professionelle racerkørere.

2. Overvej dette din pædagogisk introduktion til en verden af ​​Automotives fordi dette kit vil vise dig trin-for-trin instruktioner om, hvordan man opbygger en sæbe kasse racerbil fra bunden. Forvent det kit til at indeholde undervisning / montage blå print, der vil vise dig, hvordan du tilslutter styretøj tingester, hjul, dæk-stænger, bremsning mekanisme, og dele og tilbehør til at fuldføre racer. Mens dette kit leveres komplet med hvad du har brug for og vil være let at samle, kan du nødt til at have ekstra ramme materialer som krydsfiner og negle til at gennemføre hele racer.

Året 2010 markerer den 73.
Året 2010 markerer den 73.

3. Dette er en kit, der ikke bør købes på offentlig sælgende hjemmesider og online markedspladser. I stedet komme i kontakt med den All-europæisk Soap Box Derby (AASBD) Organisation-Tjek deres hjemmeside på soapboxracing.com og gå amok over modellen kits, der tilbydes der. Det vil også tjene dig godt, hvis du får dine kits fra AASBD da disse allerede kommet med de regler og bestemmelser vedrørende konkurrence. Model kits er prissat til 75€ 0,00 forsendelse inkluderet. Bemærk venligst, at priserne kan ændres til enhver tid, men potentielle købere vil blive givet forudgående varsel.

4. Specifikationerne for Sæbeskuffe Racing Model Kits til din overvejelse er størrelse, dimension, det materiale, det er lavet af, og tilbehøret til jazz det op.

Vær klar med dine ekstramateriale og udskiftning tilbehør som styretøj, møtrik, pin, vaskemaskine, og bolt-komponenter, når de tilmelder din første konkurrence.