O2s

Sådan at købe en opdrift kompensator enhed (bcd)

Vigtige punkter at huske, når de køber din egen BCD.

Spørg ti dykkere om der er den bedste opdrift kompensatoranordningen (BCD), og du vil få lige så mange svar. For de fleste applikationer, er navne ikke så vigtige som hvor du vil primært skal bruge BCD. Da jeg først begyndte dykning, jeg straks købte et komplet sæt af gear for mig og min kone. Vi købte lovgivere, dykkercomputere, BCD, varme vand våddragter og koldt vand våddragter. I denne artikel vil jeg gerne give dig nogle ideer til, hvordan man købe en BCD.

Sådan at købe en opdrift kompensator enhed (bcd). Forskning de forskellige mærker.
Sådan at købe en opdrift kompensator enhed (bcd). Forskning de forskellige mærker.

 1. Forskning de forskellige mærker. Personligt mener jeg, at Zeagle gør all-around bedste BCD på markedet. Når det er sagt, er der andre, der vil hævde, at virkeligheden, så mit forslag her er at teste de forskellige mærker. Dette er et af de steder, hvor leje BCD os få en plads i dykning, og du kan leje butikken mærke og give det en chance i vandet, før de køber. Jeg ser for tre ting:
  • Comfort
  • Holdbarhed (Internettet vil være en guldmine af information, især Scubaboard hvor du kan få masser af meninger. Bare husk på, at alle disse udtalelser vil være subjektive.)
  • Egnethed for miljøet, at jeg vil være dykning i
 2. Hvilke miljøer vil du være dykning i primært? Sandsynligvis den vigtigste variabel er, hvad miljø vil være dig dykning i den mest. For en person, der vil rejse til en masse til ferie spots i syd, hvor vandet er varmt, bliver du nødt til at tænke vægten af ​​din bagage grundet flyselskab restriktioner. I denne situation vil en varmt vand BCD mere end tilstrækkeligt, disse er BCD er, som har lavere løftekapacitet på omkring 30 pounds. I varmt vand, bruger du mindre vægt, hvilket betyder, at du har mindre behov for en større blære på din BCD. På dette tidspunkt, kun luftfartsselskaberne give hver passager en taske, så den ekstra pose vil koste flere penge. Hvis det ekstra pose er over 50 pounds så vil det være endnu flere penge. Hvis på den anden side, er du nødt til at være dykning i koldt vand, skal du bruge en BCD med mere løft - et eller andet sted omkring 45 £ rækkevidde.
 3. Skal du købe en vægt integreret BCD eller ej? Den næste beslutning er, om du skal vælge en vægt integreret eller ikke-vægt integreret BCD. En vægt integreret BCD giver dig mulighed for at placere uanset vægt du har brug for at dykke i "vægt lommer". I en nødsituation, ville du trække en rip ledning eller release mekanisme til at dumpe den vægt, så du kan blive positivt stigende. En ikke-vægt integreret BCD betyder, at du får brug for en ekstra vægt bælte til at bære nogen vægt du muligvis.
 4. Har BCD have trimflaps? Det er faner der er tæt på tanken og tage små mængder af vægt for at holde dig niveau i hele dykket. Uden de trimflaps, kan du finde holde niveau vanskelig, hvilket gør dykke stressende i stedet for lystig.
 5. Undersøg materiale af din BCD valg. Materialet af din BCD og blære er meget vigtigt, især hvis du vil være en ivrig dykker. Dit dykning miljø kan i nogle tilfælde være meget barske på din BCD og gøre din dykke tur en buste eller, endnu værre, forårsage skader eller død for den person, der bærer BCD.
 6. En behagelig dyk gør for en glad dykker. Vigtigst er det, at BCD fit er altafgørende for din lykke med det BCD, du køber. Når du er dykning, du ønsker at være komfortable, ikke bekymre sig om at gøre BCD passer ret hele dykket. Den eneste måde at sikre en komfortabel pasform, er at prøve det i vandet på en egentlig dykke. Mit første punkt anført, at leje BCD har ikke foreligger; bruge dem til at teste pasformen.

Husk, at dykning kan være farligt uden den rette uddannelse, bliver så trænet før du prøver at svømme med det marine liv. Denne artikel er skrevet udelukkende for dem, der er blevet uddannet i at bruge BCD.

Vigtige punkter at huske, når de køber din egen bcd. Hvilke miljøer vil du være dykning i primært?
Vigtige punkter at huske, når de køber din egen bcd. Hvilke miljøer vil du være dykning i primært?

Gary G Nelson

Dive Kontrol Specialist