O2s

Sådan at købe en god tennisketcher for en nybegynder

Tennis er en udfordrende sport at lære

Tennis er en udfordrende sport at lære. Hvis du er en nybegynder og lære tovværk og teknikker til at perfektionere din baghånd, skal du have det rette udstyr. Du behøver ikke at bruge en masse penge på en præmie ketcher, især hvis dit niveau er ikke helt endnu, men der er nogle ting du skal huske på, når de køber en ketcher.

Her er hvad du behøver at vide for at købe en god tennisketcher for en nybegynder.

  • Bestem hvem der skal bruge den larm. Hvis et barn skal bruge den, skal du købe en junior ketsjer. Dimensioneringen vil være forskellig fra en voksen ketcher. Junior ketsjere er kun omkring 27 inches lang, mens en voksen ketsjer vil være omkring 27 til 28 inches. Hvis håndtaget er for lang, vil det være ubehageligt at anvende. Bortset fra dette, som en nybegynder, kan du endnu ikke har kapacitet til at generere kraft eller magt er nødvendig for at håndtere et hoved lys ketcher. Mere avancerede spillere bruger tungere ketsjere, mens begyndere plejer at gå efter noget mere let.
  • Angiv, hvor meget du er villig til at bruge. En grundlæggende nybegynder ketsjer vil sætte dig tilbage omkring 25€. Hvis du er villig til at bruge mere, kan mærkevarer ketsjere sælge for så meget som 150€. Hvis du er nybegynder, kan du ikke ønsker at bruge så mange penge på en ketcher. Efterhånden som du får bedre og få mere involveret i sport, kan du vælge at opgradere til en bedre ketsjer undervejs.
  • Vælg dit materiale. Tennisketsjere kan fremstilles af aluminium eller grafit. Det anvendte materiale påvirker den samlede vægt af ketsjeren, og derfor din præstation. En tungere ketcher kan du generere en mere kraftfuld swing, selv om en lighter ketcher giver dig mulighed for at svinge hurtigere. En nybegynder kan starte med en aluminium larm, der er forudindstillet trukket på snor, og senere opgradere til en grafit ketcher som spillet forbedres.
  • Tjek stivhed. Som nybegynder, kigge efter en larm, der tilbyder god stivhed for mere kontrol. Fleksibiliteten i larm påvirker, hvordan bolden er ramt.
  • Kontroller hovedet størrelsen af ​​larm om magten. Jo større hoved størrelse, jo mere kraftfuld larm det. Racket hoveder intervallet 85 til 135 square inches. En større hoved har en større sweet spot, så du en bedre chance for at ramme bolden, så det er en stor mulighed for begyndere.
  • Få en fornemmelse af håndtaget. Ketsjeren skal være let at holde og giver dig mulighed for at have et fast greb om håndtaget. Hver producent anvender deres egen teknologi til at reducere stød og slag på brugerens håndtag for bedre brugervenlighed og komfort. Hold ketcher og gøre et par gynger som du ville gøre på domstolene.

Sådan at købe en god tennisketcher for en nybegynder. Bestem hvem der skal bruge den larm.
Sådan at købe en god tennisketcher for en nybegynder. Bestem hvem der skal bruge den larm.

Yonex, Wilson, Dunlop og Prins Air er nogle populære mærker af tennis markeder. Disse er alle let tilgængelige på alle sportslige varer butikker. Før du køber en, gøre din forskning og afprøve ketsjeren i butikken, hvis du kan. Du ved du fundet den rigtige larm hvis det føles behageligt for dig og det opfylder dine behov på din givet færdighedsniveau.