O2s

Sådan at købe en Eurail pass

En af de bedste måder at se Europa er at bruge Eurail

En af de bedste måder at se Europa er at bruge Eurail. Det er et tog, der drives af Rail Europa. En Eurail pass giver en turist til at rejse til over 20 europæiske lande. Der findes forskellige typer af passerer rådighed for turister afhængigt af individuelle rejseruter.

Her er hvordan man kan købe en Eurail Pass.

Sådan at købe en eurail pass. Diskuter dig planer med rejsebureauet og foretage købet.
Sådan at købe en eurail pass. Diskuter dig planer med rejsebureauet og foretage købet.

  • Beslut, om du vil bruge den Eurail systemet, før du forlader Europa. Særpriser er givet til turister, der køber Eurail passerer mens der endnu ikke i Europa, da der er et bestemt antal slots tildeles pr toget til Eurail pass indehavere. Tal med dit rejsebureau eller forskning online, hvis du føler, at det at tage toget vil arbejde for dig. Prisen på din Eurail pass vil afhænge af antallet af lande, du skal besøge, hvor længe passet er godt for, såvel som hvis du rejser solo eller med en gruppe.
  • Planlæg din rejse. Afgøre, hvad lande eller tjenestesteder, du gerne vil se. Der findes forskellige typer af passager afhængigt af hvor mange lande, du gerne vil besøge. Hvis du kun har en af ​​destination i Europa, så skal du købe en enkelt pass. Hvis du har mellem tre til at give lande, som du gerne vil besøge, så en Select Pass er, hvad du har brug for at få. En regional pass er, hvad du behøver, hvis du opholder sig inden for en region. Hvis du laver en multi land ophold, så den globale Ungdomspasset er den bedste løsning for dig.
  • Bestem de datoer, du skal besøge Europa. En Eurail pass er godt for en vis længde af periode, så du skal sørge for, at passet du køber vil dække varigheden af ​​din rejse.
  • Gør en optælling. Hvis der er mere end to personer i din gruppe, såsom hvis du er en familie på fire eller du rejser med venner eller en rejse gruppe, gruppe rabatter er tilgængelige.
  • Check for andre gældende rabatter. Bortset fra gruppe rabatter, tjek om du er berettiget til yderligere rabatter, såsom en ungdom rabat (under en alder af tolv), du er studerende eller en ældre medborger.
  • Diskuter dig planer med rejsebureauet og foretage købet. Du kan også vælge at købe billetter direkte fra Eurail hjemmeside på eurail.com . Hjemmesiden forklarer de forskellige typer af passerer rådighed. Den viser også kort over hvor toget vil passere igennem. Hvis du køber online, kan du også lave pladsbilletter til din fest. Du skal være parat til at have et kreditkort. En Eurail pass koster et sted mellem 30€ til 315€ afhængig af pass du vil købe.

Hvis du planlægger at besøge Europa snart, drage fordel af denne vidunderlige program og se de mange smukke seværdigheder på en af ​​de mest praktiske måder at rejse.