O2s

Sådan at købe en cykel glidecreme

Liibing bør være en del af din cykel vedligeholdelse

Liibing bør være en del af din cykel vedligeholdelse. Det holder cyklen i tiptop form og gør cykling sikkert og nemt. Selv om der er masser af glidecremer ud på markedet, kan du ikke bare vælge og købe nogen smøremiddel. Du er nødt til at købe glidecreme, der er passende for din cykel. For at hjælpe dig, her er nogle køber tips.

  • Kend forskellen mellem de forskellige typer af glidecreme. Ligesom der er forskellige typer af cykel, glidecremer kommer i forskellige typer som godt. Glidecremer kan være våd, tør, voks og spray. Wet glidecreme er perfekt til våde ridning betingelser mudret, snedækket, og regnfuldt, for eksempel. Den forbliver våde, så når den rører våde jord, betyder det ikke komme ud, og derfor ikke skal genanvendes. Tør lube, på den anden side, er ideel under tørre forhold. Det forbliver tør på cyklen, men vaskes væk, hvis det kommer i kontakt med en våd overflade eller vandkilde. Wax glidecreme er så meget som den tørre glidecreme, kun dens belægning er meget tykkere. Det er også bedst at bruge, hvis din cykel ikke vil rejse på våde veje. Spray glidecreme, i mellemtiden, er fremtrædende for sin nem påføring. Det eneste problem folk har med det er, at det efterlader glidecreme tåge på andre cykel dele.
  • Forskning om forskellige glidecreme mærker. Hvis du støder på visse glidecreme brands, der ser lovende ud, overveje at læse anmeldelser på hver af dem. Vide, hvad de faktiske forbrugere siger om de produkter og om de leverer, hvad de lover. Der er hjemmesider og online-fora dedikeret til dette formål lede efter dem.
  • Overveje prisen. Bike lubes kan købes for så lavt 5€ til så meget som 20€. Nogle er endnu dyrere, og dem, der er prissat højere er lavet af populære producenter. De fleste glidecremer er i 4 ounce, 6 ounce, 8 oz, og 16 ounce flasker, bøtter og rør.
  • Køb kun cykel glidecremer. Gør det sikkert, at du køber og anvender glidecremer specielt designet til cykler og ikke smøremiddel for andre typer udstyr. Hvis du køber næsten enhver form for glidecreme, kan du risikere at beskadige din cykel dele. Nogle cyklister vælger at eksperimentere med glidecremer og bland deres eget smøremiddel produkt, men husk, at disse er normalt ekspert motorcyklister. Hvis du er ny til cykling, for bedre at strengt holde sig til cykel glidecremer.
  • Køb fra en fysisk cykel butik eller online butik. Når du har endelig besluttet glidecreme, som du vil bruge, skal du gå til den nærmeste cykel butik. Spørg salget person, hvis det faktisk er den rigtige glidecreme til din cykel. Hvis han er enig, foretage et køb. Hvis ikke, overveje at få hans anbefaling. Hvis du foretrækker at købe online, kan du besøge en velrenommeret cykel onlinebutik. Den bør have en liste over smøremiddel produkter, hvorfra du kan vælge. Lav en ordre ved at udfylde et køb formular. Du vil modtage din glidecreme efter et par dage.

Afhængigt af, hvor ofte du bruger og smøre cyklen

Sådan at købe en cykel glidecreme. Kend forskellen mellem de forskellige typer af glidecreme.
Sådan at købe en cykel glidecreme. Kend forskellen mellem de forskellige typer af glidecreme.

Afhængigt af, hvor ofte du bruger og smøre cyklen, skal glidecreme produkt vare et par måneder. Du faktisk behøver ikke at anvende for meget. Bare en lille mængde vil gøre.