O2s

Sådan at købe en beklædningsgenstand taske

En beklædningsgenstand taske er konstant rejseledsager for feriegæster og de rejsende forretningsmand. Det er trods alt, hvor du vil pakke dit tøj og andre fornødenheder, og forhåbentlig holde tøj rynke-fri og du, problemfri. Her er nogle praktiske og problemfri tips om hvordan man købe en beklædningsgenstand taske og giver dig værdi for buck:

  1. Overvej dine personlige behov i at vælge en beklædningsgenstand taske. Hvis du vil rejse med kun et par tøj og rynkning dem er ikke et problem, vil en grundlæggende beklædningsgenstand taske gøre. Men hvis du vil gennemføre mere tøj og Rynker er et no-no, en tri-fold eller bi-fold beklædningsgenstand er gode muligheder.
  2. Kontroller at se, om posen har grundlæggende og ekstra features. En beklædningsgenstand taske skal have indvendige lommer og rum til toiletartikler og andre lignende elementer, vælger en beklædningsgenstand taske med en anstændig antal af tilgængelige og store lommer og rum. Hvis du planlægger at tage tøjet taske under flyvninger, vælge en, der er i overensstemmelse med flyselskaber standarder for håndbagage, hvis du ikke ønsker at tjekke posen i. beklædningsgenstand taske skal have sikre låse, lynlåse og håndtag. Håndtaget skal være robust og nogle poser komme med udlæg skulderstropper. Den sidste ting du ønsker, er at få dit tøj og personlige ejendele sprængfyldt ud af posen, fordi du valgte en underlødig beklædningsgenstand taske.
  3. For så vidt angår yderligere funktioner gå, foldbare dragtposer er også på markedet. De kan udvide eller foldes til en håndterbar størrelse. Der er dragtposer, der forhindrer tøj fra Rynker, hvis dette er et problem. Man kan også vælge en beklædningsgenstand pose med en bi-fold eller trefløjet udformning, så den kan foldes til en håndterbar størrelse til transport. Dragtposer kan også komme på hjul, i en vertikal facon eller kan også være lavet af åndbart materiale.
  4. Kontroller beklædningsgenstand taske garanti. Højere-end og designer dragtposer ofte har en levetid garanti. Vilkårene for de garantier varierer for hver fabrikant så læse det med småt.
  5. Vælge, hvad materiale tøjet taske skal være lavet af. Dragtposer er som regel lavet af læder, nylon og vinyl, og der er fordele og ulemper for hvert valg. Læder er den dyreste, men har den bedste kvalitet og er mest holdbare. Læder er efterfulgt af vinyl og nylon med hensyn til disse kvaliteter, i mindre grad. Nylon er den billigste og letteste blandt disse tre grundlæggende materialer og anbefales, hvis du kun vil være at bringe et par tøj til din rejse.
  6. Color kan også være en overvejelse i plukke en beklædningsgenstand taske. Du kan holde sig til de grundlæggende sorte (black aldrig går ud af stil, det går med alt, og camouflages snavs!), Blues, brune og ask eller dragtposer i lyse nuancer. Gør en sammenligning af priser og funktioner, før reservationsgaranti at kreditkort.

Sådan at købe en beklædningsgenstand taske. Overvej dine personlige behov i at vælge en beklædningsgenstand taske.
Sådan at købe en beklædningsgenstand taske. Overvej dine personlige behov i at vælge en beklædningsgenstand taske.

At lære at købe en beklædningsgenstand taske sikker ikke kræver raketvidenskab. Efter de ovennævnte praktiske tips vil hjælpe dig med at vælge en dejlig robust beklædningsgenstand taske til dig ting, når du er på farten.