O2s

Sådan at købe billige cykel fælge

En cykel er en af ​​de letteste former for transport, der ikke kun får dig, hvor du vil hen, og det giver dig også en grund til at få en eller anden form for motion, mens udendørs. I gamle dage en grundlæggende cykel flytter en person fra punkt A til punkt B. Nu er en cykel er enten en transportform eller et løb køretøj. Uanset om du bruger det som et transportmiddel, eller du deltager i cykelløb, du ved, at fælge eller hjul af en cykel er en af ​​de vigtigste dele, der har brug for opmærksomhed. Hjulene holde cyklen stabil og bære vægten af ​​passageren. De har også udholde slitage, stress og misbrug på grund af konstant brug. Cykelfælge skal udskiftes, når de er slidte og bøjet. Et godt sæt forreste og bageste cykelhjul kan koste fra 150€ til 375€. Nogle specielle cykler har fælge, der kan koste op til flere tusinde dollars. Til almindelig touring, kan du kigge på billige udskiftning cykel fælge. Nedenfor er nogle tips om, hvordan man købe billige cykel fælge.

  • Der er mange online butikker i dag, der bærer forskellige mærker og størrelser af cykel fælge. Du kan søge efter dem og gøre sammenligning shopping. Læs beskrivelserne af de elementer og se på prisen. Disse mærker af nye lavere priser cykler er produceret af cykelproducenter til specifikationerne. Et online butik, hvor du kan gennemse et udvalg af cykel fælge er REI , som har flere butikker over hele Europa.
  • Hvis du er på et budget og ser på et sæt af brugte cykel fælge, der er også andre muligheder åbne for dig. En af disse muligheder er at se på de klassificerede annoncer afsnit af din lokale avis og kigge efter dem, der sælger deres gamle cykler. Så længe cyklen ligner din, så kan det være værd at købe hele cyklen, som du også kan bruge de andre dele af cyklen senere. Du kan også være heldig at finde nogle sælgere af brugte cykler fælge. Disse butikker normalt køber gamle cykler og tage dem fra hinanden og sælge disse dele pr stykke. Vær sikker på at du besøge butikken og inspicere de emner omhyggeligt.
  • Besøg nogle butikker, der specialiserer sig i at reparere cykler. Disse butikker kan bygge custom-made cykel fælge for mindre. Du kan også tjekke, om de har gammel cykel fælge til salg, der kan passe din cykel mærke og model. Nogle kunder forlader gamle cykeldele, når de får skræddersyede dele. Kend igangværende pris for brugte dele til cykler, så du kan prutte prisen lidt mere.
  • Tjek nogle værftets salg. De er som regel annonceret, og en liste over de vigtigste emner, som du kan købe i løbet af salget. De kan have nogle cykler, som du kan se over. Vær sikker på at du kender den dimension af cykelfælge at din cykel angiver, så du kan få de rigtige. Efterse fælge til bøjninger, buler og slitage. Sørg for, at cyklen fælge du vil købe er stadig i god stand. Det er nemt og billigt at udskifte egerne men fælge skal være i den bedste tilstand til at give dig en sikker og behagelig tur.

Sådan at købe billige cykel fælge. Der er mange online butikker i dag, der bærer forskellige mærker og størrelser af cykel fælge.
Sådan at købe billige cykel fælge. Der er mange online butikker i dag, der bærer forskellige mærker og størrelser af cykel fælge.

Sørg for at du er velinformeret, når du er på udkig efter brugte dele til cykler. Kig efter fælge, der er lavet af stål, rustfrit stål og andre stærke og rust-fri materialer. Tag altid målinger at kende den nøjagtige dimension af cykelfælge vil du købe. Glem ikke, hvilken type bremsesystem du har som cykel fælge til forskellige bremsesystemer er bygget forskelligt.