O2s

Sådan at kaste en one - punch knockout

Boksning er en af ​​de mest populære sportsgrene i dag

Boksning er en af ​​de mest populære sportsgrene i dag, og en af ​​de mange ting, som fans finde fascinerende er at smide en knockout punch. En knockout punch er en punch kastes til en modstander, der får ham til at miste bevidstheden. Dette er ofte brugt i boksekampe til knock out deres modstandere eller i tider med selvforsvar.

Sådan at kaste en one - punch knockout. Nøjagtighed og anslagspunktet.
Sådan at kaste en one - punch knockout. Nøjagtighed og anslagspunktet.

Der er en ordentlig måde at smide en one-slag knockout, og det er meget vigtigt at vide, hvilke faktorer at overveje, når du gør dette. Her er de ting, du skal lære, for at vide, hvordan man kaste en one-punch knockout:

  • Nøjagtighed og anslagspunktet - Der er visse områder, som du kunne ramt at sikre en knockout, og det er vigtigt præcist at ramme de områder, et knockout punch til at arbejde. Når du kaster en knockout slag præcist, sigte mod hagen, templet (det område ved siden af ​​øjet) eller kæben (det område ved siden af ​​øret) til at slå din modstander ud. Disse områder er meget følsomme anslagspunkter, der kan forårsage en person til at blive slået ud.  
  • Vinkel - Den ideelle vinkel, når stansning hovedet af din modstander er 45-60 grader. Når du kaster en punch på denne vinkel, vil din modstanders hoved piske rundt, hvilket gør det vanskeligt for hans hjerne til at holde op. Sørg også for, at din punch kommer fra siden. Det er derfor, det er bedst at bruge en lige slag i en vinkel for at sikre din knockout slag  
  • Kropsvægt - Når du kaster en punch, så sørg for at bruge din kropsvægt for at maksimere eller øge din indflydelse. Lær at bruge din fulde kropsvægt, når du kaster en punch, men sørg for at du ikke mister din saldo, når du bruger din vægt som du punch. Find midten af ​​din krop og prøv at øve et par slag med din fulde kropsvægt.  
  • Timing og fodarbejde - Timing er en af de mest vigtige ting at overveje, når at kaste en knockout punch. Det er vigtigt at vide, hvornår at frigive en dorn og præcist at ramme målet for at være effektiv. The fodarbejde, på den anden side er vigtigt, fordi dette vil påvirke timing. Øv din fodarbejde, så du vil være i stand til at finde den perfekte timing til at smide din knockout punch.  
  • Korrekt afstand - den afstand eller nærhed kan gøre eller bryde din knockout punch. Hvis modstanderen er for langt, kan virkningen af ​​din punch ikke være nok til at slå ham ud. En god afstand for at kaste en knockout slag er din modstanders ansigt er inden for din rækkevidde, men ikke for tæt på eller for langt til, at det påvirke virkningen af ​​punch. Du kan erhverve den korrekte afstand til din knockout slag ved at arbejde på dit fodarbejde. Dette vil gøre det lettere for dig at opnå den rette afstand.


    En knockout slag kan være meget farlige eller endda dødbringende for din modstander, fordi det kan forårsage permanent skade, alvorlige personskader eller endog dødsfald. Kun smide en knockout slag når det er nødvendigt ligesom i tider med selvforsvar eller fare, medmindre du er en uddannet professionel eller en fighter, der kæmper under kontrollerede forhold.