O2s

Sådan at hyre en autocamper i New Zealand

Tips om at planlægge din næste vidunderlige new zealand autocamper tur


Leje en Campervan / Autocamper (jeg vil henvise til dem som varevogne fra nu af) er den bedste måde at se den fantastiske natur i New Zealand. Du kan rejse selvstændigt, i dit eget tempo, alt efter hvilken retning tager din fancy.

Sådan at hyre en autocamper i new zealand. Hvornår vil du rejse.
Sådan at hyre en autocamper i new zealand. Hvornår vil du rejse.

Ved at følge nogle enkle retningslinjer, kan oplevelsen være både givende og overkommelige.

  1. Kom godt i gang. Prøv at planlægge så langt frem som muligt for at få det bedste udvalg af van størrelser, layouts og priser. Dette er især vigtigt i december / januar periode, hvor alt er totalt bookede. Planlægning kommende seks måneder er normalt ideel.
  2. Hvornår vil du rejse. Anytime er stor, selvom vintervejr er variabel og temperaturer kan komme til under nul med sne og isglatte veje. På plussiden er der nogle spektakulære snelandskaber på en sprød, solrig vinterdag. De varevogne er også halv pris, at de er i sommeren og nogle fremragende tilbud er normalt tilbydes. December / januar er den travleste tid på året, med kiwi på ferie så godt. Vejene, seværdigheder og campingpladser er fyldt til teh bristepunktet. Februar / marts er det bedste tidspunkt til at komme, da vejret er afgjort, at varevogne er lidt billigere, og Kiwi børnene er gået tilbage til skolen. Forår og efterår kan også være rart, med de skiftende løv farver.
  3. Hvor længe har du brug for? Prøv og tilbringe mindst to uger i Sydøen og en uge i Norden. Alle vender siger de ønsker, de havde bookede til længere. Du kan enten starte din tur i Auckland og slippe væk i Christchurch eller omvendt. Bestil færgen til at krydse mellem Islands. Hvis du er på en begrænset tidsramme, bare holde sig til en ø.
  4. Booking direkte eller via en agent. Det afhænger af, om du nyder at tilbringe din fritid på internettet, sigtning gennem bjerge af info, eller sende dine oplysninger til en agent , der kan gøre shopping rundt for at få det bedste tilbud til dig.
  5. Nogle andre tips. Kiwis kører i venstre og mest varevogne kommer med manuel gearkasse, så sørg for at have en vis form for rejseforsikring. Du kan få brug for at efterlade en obligation på dit cedit kort på pick up, så tjek dette før du kommer til udlejningsbureauet. Du skal have en gyldig kørekort. Check med dit firma at afgøre, om din nuværende dirver licens vil arbejde, eller du brug for at få en international én.

    Der er et par områder, hvor du kan befri lejren, hvis du har et toilet om bord, men disse er langsomt ved at forsvinde som nogle rejsende ødelægge det for andre, der forlader strøelse mv Motorcamps og campingpladser er det mere sikkert alternativ. De koster omkring NZD 30,00 per nat for van og to mennesker, har gode faciliteter og er meget, meget social. Happy Camping.

Tips om at planlægge din næste vidunderlige new zealand autocamper tur. Hvor længe har du brug for?
Tips om at planlægge din næste vidunderlige new zealand autocamper tur. Hvor længe har du brug for?

Du kan e-maile mig nedenfor med andre querries

Med venlig hilsen

Todd Whisker

www.qualitymotorhomes.co.nz