O2s

Sådan at holde varmen, når whitewater rafting

Whitewater rafting er en af ​​disse underholdende sportsaktiviteter

Whitewater rafting er en af ​​disse underholdende sportsaktiviteter, der ikke har en alder, højde eller vægt krav. Det er en aktivitet for hele familien at nyde, herunder børn. Men da denne særlige aktivitet indebærer at blive våd, er risikoen for at fange en forkølelse eller lungebetændelse er temmelig høj. Sagt det er vigtigt at holde dig varm hele tiden, uanset om du bliver våd eller ej.

Heldigvis opholder rart og varmt

Heldigvis opholder rart og varmt, mens whitewater rafting er ikke alt for svært at opnå. Bevæbnet med det rigtige gear og praktisk, vil du være i stand til at sikre, at hver tomme af din krop opretholder et anstændigt niveau af varme, selvom du er dyngvåd af rapids. Her er nogle af de ting, du skal vide.

  • Hold hovedet varmt. Mens whitewater rafting er en noget sikker aktivitet, det er virkelig kun sikker, hvis hver person i flåden bærer den rette beskyttelsesudstyr. For at beskytte hovedet, vil du blive bedt om at bære en hjelm. Desværre hjelmen virkelig kun behandler dit hoved er beskyttelse mod utilsigtede stød og rifter. Det er ikke designet til at holde hovedet varmt eller tørt. Så for at holde hovedet rart og varmt, vil du helt sikkert ønsker at bære noget under hjelmen. En tyk motorhjelm eller hætte lavet af uld er en god mulighed. Ikke alene vil det tilføje endnu et lag af beskyttelse til din kranium, vil det også holde hovedet varmt, bør det blive vådt under turen. Sørg for, at motorhjelmen du bærer dækker din pande op til bagsiden af ​​dit hoved.
  • Hold dine hænder varme. Normalt er det ikke en nødvendighed, da whitewater rafting er en sommer aktivitet. Det er dog muligt, at det klima, hvor du vil ride kan få kolde. Og når det sker, kan du vædde på, at dine hænder vil opleve den største byrde af det. Når det er sagt kan du ønsker at investere i et par handsker. Du kan vælge handsker lavet af uld eller lavet af Gortex, selvom uld er meget bedre for fingerfærdighed.
  • Hold din torso varm. Du vil sandsynligvis være iført en våddragt under turen. Dragten alene burde give dig den nødvendige varme på trods af wetness. Men hvis du foretrækker et ekstra lag af varme, overveje iført en vandtæt jakke eller en uldtrøje på toppen af ​​våddragt.
  • Hold din hals varm. En tyk håndklæde lavet af bomuld burde være nok for din nakke. Du skal blot pak det rundt som et tørklæde og din hals bør beskyttes mod den brutale kulde.
  • Hold dine fødder varme. For at holde din elskede fødderne varme og tørre, kan du ønsker at investere i et par neopren sokker. Det er det samme materiale våddragt du vil bære. Sokkerne vil være din sidste forsvar mod kulde og fugt. På toppen af ​​sokker, kan du tilføje endnu et lag af uld sokker, efterfulgt af et par støvler. Med hensyn til de støvler, gå altid med Gortex, da dette er et naturligt vandafvisende materiale.


Sådan at holde varmen, når whitewater rafting. Hold dine hænder varme.
Sådan at holde varmen, når whitewater rafting. Hold dine hænder varme.

Endelig toppen din gear ud med et par af rene og tørre håndklæder inde i en vandtæt pose. Efter din tur, skal du tørre wetness, så snart du kan. Forlader fugt til tørre på din krop med den kolde vind blæser med kan udsætte dig for en bred vifte af sygdomme. Mindske disse risici ved konstant at holde varm og får dig selv tør.