O2s

Sådan at gemme dine racing sejl

Nogen, der elsker at gå racing på en sejlbåd ved godt nok at sejlene, naturligvis, der betyder mest i denne sport. Mens der ude i havene, afhænger en sejlbåd livline i vid udstrækning på sine sejl. Det er naturligvis gennem sejlene, at en sejlbåd er i stand til at kaste sig ud i vandet. Den vind, der blæser på sejlene giver båden et skub, får det til at cruise gennem bølgerne og tidevand. Så hvis dine sejl er af ringere art, glemme sejle, fordi hastigheden af ​​din båd, vil blive bragt i fare. Uden pålidelige sejl, vil en sejlbåd sandsynligvis stå i midten af ​​havet, eller værre - kæntring. Prudent udvalg af god kvalitet sejl og ordentlig opbevaring metode er vigtige faktorer, der skal overholdes for at opretholde racing sejl i topform. Her er tips til at vejlede dig i at gemme dine racing sejl:

Sådan at gemme dine racing sejl. Omhyggeligt vælge den type racing sejl, når de køber dem.
Sådan at gemme dine racing sejl. Omhyggeligt vælge den type racing sejl, når de køber dem.

  • Omhyggeligt vælge den type racing sejl, når de køber dem. Vælge dem, der er fremstillet af høj klasse klud, mere helst en, der er tilpasset til tursejlads formål. Kluden skal være robust, stærk og holdbar nok til at modstå højt lufttryk og mægtige vinde, når sejlbåden er allerede ude i det åbne hav.
  • Håndter dine racing sejl som om de var dyre og skrøbelige tøj. Tage dem ned forsigtigt ved at trække krogene og spænder fra den øverste del af stangen, som sejl er fastgjort. Spørg assistance på dette punkt for at sikre, at sejlene ikke falder eller plaske ned på vandet. Dernæst med nogen hjælpe dig og holde den anden ende af sejlene, løsne dem fra den nedre del af stangen.
  • Stræk sejlene og ryste dem forsigtigt. Fordi vinden i oceanerne bærer nogle mængden af ​​salt i det, kan sejldugen har tiltrukket salt. Fjern saltet ved først at ryste og klapper sejlene på alle sider. Næste lå ned sejlene på en flad overflade og tør den resterende salt med en ren klud. Sørg for at vende sejlene på begge sider, så du kan tørre hele hver del.
  • Flad sejlene ved at gøre strygning bevægelser med håndfladerne over klud. Gør dette fra ende til ende, så den folder vil blive glattet ud. Hvis der er folder på hver side, få en stang og bruge det i udjævne rynker.
  • Lad sejlene ud i solen for at tørre. Under båd race, sikkert vand sprøjtede på sejlene, og dermed gøre dem våde. Lad dem ud i det fri for at sikre de er helt tørre før opbevaring.
  • Anbring en tyk stang på hoveddelen af ​​sejlene. Den tykke stang skal være lavet af træ eller plastic, og skal være lang nok til at holde sejlene, når du ruller dem over. Det vil være godt for hvis stængerne har afrundede hoveder i begge ender, så sejlene ikke kan glide ud.
  • Begynd rullende sejlene begyndende fra hovedet eller øvre del. Rul den stramt, så sejlene vil klamre sig til stangen og vil ikke glide af. Fortsæt rullende indtil stoffet når den anden ende. Du har nu sejlene snoet omkring stangen, klar til opbevaring. Placer dækker på sejlene og fastgør enderne til at sikre sejlet og dækker sammen.


Den ideelle opbevaring for dine racing sejl er i garagen

Den ideelle opbevaring for dine racing sejl er i garagen. Hænge dem på et sikkert krog i en af ​​væggene. Sørg for, at stedet er ikke direkte ramt af sollys. Bring dine sejl ned med største omhu fra dets oplagring klemme, når det er tid til at bruge dem igen.