O2s

Sådan at gå videre til en gul bælte i amerikansk Kenpo karate

Hvis du stadig har den hvide bælte omkring din taljen i kunst europæiske Kenpo Karate, er det på tide at tage dine kampsport til det næste niveau. Selv om det tager omkring seks måneder før du kan komme til at tage væk fra den hvide, at få den gule bælte vil markere din forbedring på området.

Der er i alt ti bælter af forskellige farver i kampsport europæiske Kenpo Karate. Den gule bælte er den anden fra det hvide, at du kan komme i uddannelse. Selvom dette er kun den anden blandt serien, det symboliserer avancement fra begynderniveau. Så tjek disse trin på, hvordan du kan hurtigt lykkes at få en gul bælte omkring din talje:

Sådan at gå videre til en gul bælte i amerikansk Kenpo karate. Beherske de grundlæggende bevægelser og teknikker.
Sådan at gå videre til en gul bælte i amerikansk Kenpo karate. Beherske de grundlæggende bevægelser og teknikker.

  • Beherske de grundlæggende bevægelser og teknikker. Du kan aldrig få den gule bælte, hvis du ikke ved, hvordan man udfører selv de grundlæggende i kampsport. Da de grundlæggende bevægelser er grundlaget for mere avancerede bevægelser, du har brug for at beherske dem for dig at forberede næste status.
    Master flytter såsom holdninger, spark, blokke, og strejker. De holdninger, du har brug for at lære omfatter afstivning fremad bue, kampholdning, retningsbestemt fremad bue, og opmærksomhed. Spark, på den anden side indebærer rundremise, forside, og side, mens blokkene indbefatter opad, nedad, indad, og udvidet udad. Endelig strejkerne omfatter vertikale og horisontale slag, Roundhouse punch, og ryg albue.
  • Kend den gule bælte status trosbekendelse. Et andet krav for at få en gul status i Den Europæiske Kenpo Karate er at vide, registrere og derefter recitere trosbekendelsen. Trosbekendelsen er som følger:

"Jeg kommer til dig med kun karate

"Jeg kommer til dig med kun karate, har jeg ingen våben, men skal jeg være tvunget til at forsvare mig selv, mine principper eller min ære, bør det være et spørgsmål om liv eller død, om rigtigt eller forkert, så her er mine våben, karate, mine tomme hænder. "

  • Master den gule bælte er 10 teknikker. Dette omfatter 10 teknikker såsom sværd ødelæggelse, forsinket sværd, afbøje hammer, vekslende Maces, lone kimono, muskatblomme af aggression, tilfangetagne kviste, sværd og hammer, og angribe muskatblomme
  • Master først at blokere sæt. Her vil du begynde at udføre dette ved hjælp af din højre hånd og udføre en række blokke såsom opad, indad, udvidet udad, nedad, ryg albue, tryk ned og derefter gå tilbage til hest holdning. Gør dette med den anden hånd og derefter med begge hænder bagefter.
  • Master første korte formular. Der er i alt ti trin for at udføre denne teknik. Udfør disse korrekt, og du vil tjene din endelige stribe. Hele processen vil give dig en alt fem striber, før du får det gule bælte. De første fire striber der optjenes ved at lykkes i at mestre det grundlæggende, recitere trosbekendelsen, der udfører de 10 teknikker den gule bælte, og udføre blokken sættet.
  • Tag den gule bælte kvalificerende test. Til formelt få den gule bælte, er du nødt til at bestå en prøve. Planlæg en dag til at tage testen, og når det kommer, udføre med excellence. Når du passerer, vil en gul bælte blive tildelt dig.


Begynd at arbejde din vej nu at tjene den gule bælte

Begynd at arbejde din vej nu at tjene den gule bælte. Sure nok, vil du ikke ønsker at have den hvide bælte evigt. Når du får den meget ventede gule bælte, arbejde med tålmodighed og beslutsomhed, indtil du får den mest prestigefyldte sorte bælte for dig selv.