O2s

Sådan at gå til verden serien

Når din favorit major league baseball hold endelig gør det til World Series, du må hellere være der! Du har ventet år for muligheden for at heppe på dit hold, som de slug det ud for mesterskabet. Så når muligheden opstår, må du ikke gå glip af chancen for at gå til World Series. Ikke sikker på hvor du skal begynde på udkig efter billetter? Her er nogle nyttige tips, der skal hjælpe dig med at finde et par af (lovlig) World Series billetter.

Trin 1

Spørg rundt. Før du ser til internettet for et par World Series billetter, tale med folk omkring dig, hvem du stole til at hjælpe dig med at finde nogle billetter. Tal med familie, venner, kolleger og så videre. Måske nogen du kender har World Series billetter, eller måske er der nogen, du kender, er en sæson billet holder! Det er tid til at komme ud af din lille sorte bog og begynde at kalde alle dine glemte peeps at lade dem vide, du er interesseret i at gå til World Series.

Trin 2

Sådan at gå til verden serien. Køb skalperet billetter.
Sådan at gå til verden serien. Køb skalperet billetter.

Besøg Ticketmaster. Den bedste hjemmeside for at tjekke for World Series billetter er http://www.ticketmaster.com/ . Tjek et par uger før du forventer World Series billetter til rådighed, så du ved, hvad dag at gå til webstedet tidligt at købe billetter, før de sælger ud. Du kan også ringe Ticketmaster den dag World Series billetter bliver tilgængelige. Have dit kreditkort handy, og kalder tidligt for den bedste siddepladser. Være rede til at betale en formue for gode billetter selvom diehard baseball fans aldrig klager over prisen! De er bare glad deres hold gjorde det til World Series!

Trin 3

Prøv ebay. Selvom man aldrig kan være for sikker på, hvad du får fra online auktion sites som eBay, kan det være din sidste udvej, hvis du ønsker at gå til World Series. Besøg http://www.ebay.com/ og søg efter World Series billetter. Hvis du finder nogle, så sørg for du køber fra et velrenommeret sælger med en god feedback rating. Ellers kan dine billetter aldrig dukke op.

Trin 4

Køb skalperet billetter. Som et sidste (og desperate) måde at gå til World Series, viser på stadion den dag af spillet og tage risikoen for, at nogen vil være der sælger skalperet billetter. Du kommer til at betale dynger mere end pålydende værdi for en billet, hvis du køber dem fra en scalper. Og der er altid mulighed for, at World Series billet er forfalsket, eller endda stjålet. Brug et kreditkort til at betale for transaktionen, hvis du kan, så du i det mindste have en vis sikkerhed, hvis transaktionen går sur. Ikke alene er den handling at sælge skalperet billetter ulovligt, men det kunne meget vel ødelægge dine planer om at deltage i World Series.