O2s

Sådan at gå til PBR finalen

Hvilken sport giver dig følelsen af ​​medbestemmelse som du se duel mellem mennesker og dyr? Det er de PBR Finals. Det er den sport, hvor man kan opleve alle de fysiske følelser i kroppen og sindet. Sammen med tyren rytter, føler du glæden af ​​at høre, at 8 sekunder buzzer, eller forstand angst for at blive smidt før buzzeren. Du vil græde, når din helt er nede og grine, når han afslutter en vellykket tur. Du er der for spændingens der overhaler dig som gate bliver revet op, og de to kombattanter opstår. Du er der, ikke blot som tilskuer, men som en tavs deltager. I dit sind du er på denne tyr også føle rytmen i rytter og tyren. Da hver cowboy og tyr spankulere deres ting, vil du aldrig se den samme tur to gange. Hver rytter og hver tyr viser deres unikke stil hver gang de er i arenaen.

Den PBR finaler samler alle de store tyr ridning atleter for året

Sådan at gå til PBR finalen. Den PBR finaler samler alle de store tyr ridning atleter for året.
Sådan at gå til PBR finalen. Den PBR finaler samler alle de store tyr ridning atleter for året.

Den PBR finaler samler alle de store tyr ridning atleter for året. Du kan tjekke de bull ryttere ved at gå til Professional Bull Riders, Inc. på internettet på pbrnow.com . De kommer fra alle erhverv i livet, og de tragter efter den eftertragtede titel verdensmester. Du er der for at køre sammen med dem, for den fulde otte sekunder eller kortere alt efter omstændighederne være. Du kommer til at se cowboys konkurrerer mod hinanden og mod de tyre. Ja, selv de tyre tjene en titel på de PBR Finals.

Du kan sidde på tribunerne eller nær skakten

Du kan sidde på tribunerne eller nær skakten, hvorfra du kan se som rytteren placerer sig på bagsiden af ​​hans fjende og vikler sin hånd med det eneste cowboy hænger fast under turen, tyren reb. Du vil lugte det støv, der er ved at blive omrøres ved pawing af hove fra den bekymrede tyr. Du spændte fra den fnysende og tung vejrtrækning af denne store smukke skabning.

Disse atleter har brug for udholdenhed

Disse atleter har brug for udholdenhed, dygtighed og udholdenhed for at gøre det til PBR Finals. Går til PBR finaler i Las Vegas vil være en af ​​de mest spændende oplevelser du kan få i din levetid. Hvis du ikke allerede har købt dine PBR Finals, nu er det tid. Gå til Pbr-lasvegas.com , eller besøge pbrtickets.com (du kan også ringe til dem på 1-800-739-0339), eller eSeats.com (1-800-660-6031), så du vil være i stand til at smage det øjeblik, hvor det sker. Hvis du begynder at søge efter flybilletter i god tid inden de PBR finalerne, skal du være i stand til at finde en hel del om tur-retur billetter til Las Vegas, og du kan endda være i stand til at få en dejlig pakkeløsning, der giver dig en rabat på dit hotelværelse.

Du kan sidde på tribunerne eller nær skakten. Disse atleter har brug for udholdenhed.
Du kan sidde på tribunerne eller nær skakten. Disse atleter har brug for udholdenhed.

Så købe dine billetter, pak dine tasker, markere din date, og gå PBR Finals.