O2s

Sådan at gå til en strand på et budget

Du behøver ikke en masse penge for at være i stand til at have en god tid på ferie i stranden. Med lidt snilde og opfindsomhed sammen med nogle omhyggelige forberedelser, kan dine begrænsede ressourcer gå en lang vej. Budget ture kan indebære en lidt mere planlægning end normalt, men kun for at gøre sikker på, at uanset hvad der sker i løbet af turen, er du godt forberedt til noget.

Sådan at gå til en strand på et budget. Planlæg din rejse måde forud for tid.
Sådan at gå til en strand på et budget. Planlæg din rejse måde forud for tid.

Følgende forslag kan hjælpe dig i at have det store strandferie uden at skulle bruge for meget af dine hårdt tjente penge:

  1. Planlæg din rejse måde forud for tid. Dette vil tillade dig at være i stand til at spare mere for din planlagte rejse. Forskning i de forskellige strand steder, du kan gå til, helst dem, der er mindre udbredt end andre, da de helt sikkert vil opkræve mindre.
  2. Så snart du har besluttet, hvor du vil hen, så tjek, hvor du kan få boliger, der tilbyder de bedste tilbud. En god idé ville være at finde et sted, hvor du får lov til at tilberede dine egne måltider. Spise ud vil helt sikkert koste dig mere end oppiske måltider på egen hånd. Andre steder kan tilbyde gratis morgenmad som en del af handlen. Se hvilke arrangement ville passe dig og dit budget bedre. En anden økonomisk, men sjov måde ville være at campere. Find ud af om der er offentlige camping pladser i stranden område eller tæt ved.
  3. Overveje at tage denne strandferie med venner. Du behøver ikke kun deler udgifter, men du får også at nyde hinandens selskab.
  4. Find ud af, hvilken form for rejse ville være den mest økonomiske for dig. Hvis du er med venner, del en varevogn og split benzin udgifter. Men hvis din destination kræver, at du gå med fly, tjek hvad er de bedste tilbud luftfartsselskaberne har at tilbyde. Du kan også vælge en togtur, der kan være en behagelig måde at rejse.
  5. Fyld din køler med drikkevarer og materiel på snacks. Købe mad i et resort kan ødelægge dit budget, så det er en rigtig god idé at medbringe din egen med dig. Hvis du får lov til at tilberede din egen mad, forberede alle de ingredienser, du har brug for at du kan få så meget billigere fra din lokale købmand eller marked. Medbring din egen solcreme og andre toiletartikler med dig også, så du ikke behøver at købe dem der, enten.
  6. Hvis du har børn med dig, bringe dine egne legetøj. Udlejning af strand legetøj og andre strand gear kan være ganske dyrt, så glem ikke at bære dem sammen.
  7. Lav en liste over aktiviteter, som du og din familie eller venner kunne alle nyde gør sammen uden at skulle bruge ekstra kontanter.

Tager en strand tur betyder ikke nødvendigvis at skulle spendere. Det vigtige ting om det er at have alt det fritid i dine hænder til at forkæle dig selv i den simple glæde af at slikke sol og havet og blot have det sjovt.