O2s

Sådan at gå på en altomfattende ferie


En all inclusive ferie er en fantastisk tur at tage. Du betaler et engangsbeløb oppe foran, og alt om dit ophold er inkluderet. Hvis du har en altomfattende ferie kommer op i din nærmeste fremtid, skal du følge denne vejledning om, hvordan man på en altomfattende ferie, så du kan få mest muligt ud af din rejse.

Trin 1

Find den rigtige ferie for dig. Før du kan gå på din all inclusive ferie, skal du bestille det! Tal med dit rejsebureau eller bruge online rejse websteder som http://www.expedia.com/ eller http://www.orbitz.com/ og forhøre sig om all inclusive ferier. Søg til ferier, der omfatter alle fødevarer, drikkevarer, kroer og indkvartering. Du kan finde disse online i Vacation Packages afdeling eller i Last Minute-tilbud sektion. Find det rigtige all inclusive ferie pakke til dig, og derefter bestille det.

Den online booking-processen er virkelig simpelt for alle inclusive ferier. Fremhæv den tur, du ønsker at tage, udfylde de ønskede oplysninger om dig, og gøre din indbetaling. Du vil modtage en bekræftelse side, som du kan udskrive til dit arkiv, og du vil alle modtage en email beskriver din altomfattende feriepakke detaljer. Når du køber din all inclusive ferie fra en velkendt middel eller hjemmeside, disse konformationer er alt, du skal være i stand til at gå på din all inclusive ferie.

Trin 2

Sådan at gå på en altomfattende ferie. Find den rigtige ferie for dig.
Sådan at gå på en altomfattende ferie. Find den rigtige ferie for dig.

Pak jeres tasker. Et par dage før du er indstillet til at forlade for din all inclusive ferie, begynder pakning dine tasker. Sørg for at tage masser af badetøj og sommer tøj, hvis du opholder sig et sted varm. Du behøver kun et par par bukser (til aften spisning) og måske en trøje eller to (hvis du har tendens til at få koldt om aftenen). Medtag din toiletartikler, medicin, og andre personlige genstande, som du skal bruge på din rejse. Du behøver ikke at pakke nogen snacks til at få dig med, fordi din all inclusive ferie vil holde dig velnærede.

Trin 3

Udnyt funktionerne i din all inclusive ferie. Den bedste del om at tage en altomfattende ferie er, at så mange ting udbydes til dig gratis, da de er inkluderet i din pakke. Sørg for, at du benytter dig af disse funktioner og særlige tilbud, mens du er på ferie. Du vil have gratis måltider og drikkevarer for sikker. (Og jeg er sikker på jeg ikke behøver at presse dig til at nyde disse!) Men du vil sandsynligvis også få gratis brug af vand legetøj som kajakker og jet ski. Samt, vil du sandsynligvis have et par gratis måltider på tema restauranter på den udvej, som er adskilt fra buffet. Få mest ud af din all inclusive ferie ved at nyde alle de gratis funktioner der er inkluderet i din ferie pakke.