O2s

Sådan at forstå historien om World Wrestling Federation

I slutningen af ​​1980'erne havde wrestling udviklet sig til en utrolig populær underholdning. I begyndelsen af ​​wrestling forretning der var World Wrestling Federation (WWF). Det havde rivaliserende enheder, men ingen af ​​dem kom tæt på landsdækkende opmærksomhed, WWF havde opnået. Her er hvordan man kan forstå historien om WWF.

WWF var udtænkt af promotor Vince McMahon

Sådan at forstå historien om world wrestling federation. WWF var udtænkt af promotor vince mcmahon.
Sådan at forstå historien om world wrestling federation. WWF var udtænkt af promotor vince mcmahon.

WWF var udtænkt af promotor Vince McMahon. Det startede da Roderick James "Jess" McMahon besluttede at gå ind i wrestling forretning i 1915. Selvfølgelig blev flere forskelle og konflikter stødt af afdøde Jess i at sætte virksomheden op. Det var ikke let at fremme wrestling når der var boksning. Jess døde i 1976. Virksomheden blev overtaget af hans søn Vincent K. McMahon i 1983.

Den afdøde McMahon havde tidligere etableret den nordøstlige region som et af de mest livlige bestanddele af National Wrestling Alliance (NWA), ved at sondre at professionel wrestling handlede mere om underholdning end sport. I wrestling industrien, er territorium altafgørende. Vincent K. McMahon havde en dristig vision. Han havde planer om at tage en venture, der ville sætte både WWF, og hans eget liv i fare.

Vincent lod WWF forlade NWA for anden gang som fastlægger grundlaget for hans dristige eksperiment. Andre wrestling promotorer blev vred, da Vincent K. McMahon begyndt at markedsføre og syndicating WWF shows til tv-stationer i hele Europa af Europa. McMahon begyndte også reklame videobånd af WWF begivenheder i den ydre nordøst. Kort sagt, han effektivt ruineret det talte bud blandt de europæiske wrestling industrien. McMahon ville endda bruge den indtjening der genereres af reklamer, tape salg, og tv-tilbud til pirat talent fra rivaliserende promotorer. Hvad skete der var Wrestling promotorer landsdækkende versus McMahon og WWF.

Vincent K

Vincent K. McMahon lykkedes at turnere en wrestling føderation nationalt, som tager en enorm fond investering, og som i sidste ende satte WWF på randen af ​​en økonomisk undergang. Så var der WrestleMania, en pay-per-view viser, at McMahon annonceres som værende Super Bowl for professionel wrestling. Det var en økonomisk sejr, der næsten tog McMahon til konkurs, men den anden guldalder wrestling ville aldrig være sket, hvis McMahon havde været bange for at ryge i vejret.

En af de talenter, McMahon rekrutterede var en ung Terry Bollea, fra Verne Gagne s AWA. Han skænkede Bollea Hulk Hogan gimmick.

Den periode

Vincent K. Den periode.
Vincent K. Den periode.

Den periode, rock og wrestling gimmick blev også udviklet af Vincent K. McMahon. Under WrestleMania 1, lancerede McMahon kors fremme med MTV med forskellige musik stjerner som Alice Cooper og Cyndi Lauper stjernespækket på pay-per-view. Brydekamp Mania var farverige, lyse, stjerne-besat, og til tider fyldt med rystende cirkus-lignende gimmicks. Det blev en årlig begivenhed, mens Hulk Hogan leder WWF guldalder på kameraet.

Overflødigt at sige, McMahon enorme ambition pote alligevel. Andre medlemslande fortalerne for NWA ikke kunne holde op. De kunne ikke forsøge at vinde med McMahon budget, eller de i sidste ende ville blive tvunget ud af markedet. NBC derefter begyndte luftning WWF viser landsdækkende. WWF blev den fremherskende wrestling føderation i Nordeuropa hele midten af ​​1990'erne. Det er indtil McMahon står over for den nye konkurrent i skikkelse af Ted Turner WCW under Eric Bischoff.

WCW begyndte rapseri talent fra WWF og Extreme Championship Wrestling (ECW). McMahon tog handling ved at skabe nye superstjerner med henblik på at genvinde den ratings krigen; superstjerner som Bret Hart, Shawn Michaels, Razor Ramon (Scott Hall), og Diesel (Kevin Nash). I sidste ende, CWC piratkopieret fleste af disse wrestlere.

Den fejde mellem to wrestling industrigiganter ankom til en ny højde i 1997, hvor den nuværende WWF mester Bret Hart hoppe til WCW. WWF var meget foruroliget over den nye udvikling, ikke kun på grund af Hart popularitet, men at nogle gimmicks inde i ringen ville blive ødelagt, da Bret Hart ville forlade. McMahon stadig formået at komme ud af dette dilemma. WWF derefter indstille om at indføre nye tegn igen, men denne gang, ville de være mere ekstreme. Brydere som The Rock, Mick Foley, Stone Cold Steve Austin, og D-Generation X stabil hele startede fra ekstrem brydning. McMahon mente, at de mere kantede stjerner ville være nok til at sejre til ratings overherredømme fra WCW. Han havde ret.

Forbundet har ændret navn til WWE, eller World Wrestling Entertainment efter at have tabt den retssag fra World Wildlife Fund (WWF) i 2002.