O2s

Sådan at forstå dykning træning

Dykning er en af ​​de mest interessante ting at gøre

Dykning er en af ​​de mest interessante ting at gøre. Det marine liv udfolder sig lige foran dine øjne, og du får at se et andet aspekt af Moder Natur, som du måske ikke har set før. Så interessant som det lyder, kan du også sætte dig selv i fare uden den rette viden og udstyr.

Sådan at forstå dykning træning. Det første skridt er udvikling af viden.
Sådan at forstå dykning træning. Det første skridt er udvikling af viden.

Hvis du er nybegynder så er du nødt til at få nogle grundlæggende uddannelse om, hvad dykning er, før du forsøger at afprøve vragdykning eller åbent vand dykning. Scuba betyder faktisk Self-Contained Underwater Breathing Apparatus. Du vil måske afprøve en Discover Scuba Course først, før indskrive i nogle certificeringskurser. Oplev Scuba Course er en professionel sammenslutning af Diving Instructors (PADI) program, der vil give dem, der er interesseret i sporten for at opleve det første hånd og se, om de ønsker at forfølge højere certificeringer. PADI er den mest kendte og hidtil største og mest anerkendte dykke certificering agentur. Discover Scuba Kurset vil bibringe dig følgende tekniske know-how.

1. Det første skridt er udvikling af viden.

Du vil få en slags klasseværelse diskussion om, hvad scuba handler om. Du vil lære grundlæggende scuba sikkerhed ved at se en video og lytte til en sikkerhedsbriefing af din instruktør. Du vil lære scuba håndsignaler til brug under vandet som en form for kommunikation og andre vigtige ting, der kan læres i klasseværelset såvel som teoretisk viden. Du vil også blive introduceret til de forskellige dykkerudstyr og dykning gear, at du snart vil bruge.

Dykning er en af ​​de mest interessante ting at gøre. Det andet trin er begrænset vand uddannelse.
Dykning er en af ​​de mest interessante ting at gøre. Det andet trin er begrænset vand uddannelse.

2. Det andet trin er begrænset vand uddannelse.

Dette kan gøres enten i en pool eller i havet, men kun i lavt vand først. I dette trin vil du komme til at lære at gøre følgende:

  • Rydning din regulator - Dette gøres ved blot at tage din regulator ud fra munden og derefter sætte den igen
  • Rydning masken - Dette indebærer nogle enkle trin til at rydde din maske, hvis vand ind i, og hvordan du kan tage vandet ud uden overfladebehandling.
  • Brug af alternativ luftkilde - Dette vil lære dig, hvordan du deler luft med en makker i tilfælde af en nødsituation.
  • Faktisk open water dive - Fra din platform på båden, vil du blive undervist, hvordan man dygtigt og omhyggeligt manøvrere dig selv på vandet, fordi det vil være svært med alle de tunge dykning gear du har med. Du vil nu opleve vidundere for dig selv og hvis du tror, ​​at du er interesseret i at forfølge et Open Water certifikat, som er det første certifikat, der skal optjenes i dykning, så denne første dyk vil tælle som peger mod din certificering.

Med det første dyk, vil du blive introduceret til en anden verden, og hvor sjovt og dejligt det ville være, hvis du kunne gøre det igen. Få et par certificeringer i dykning ved at tjekke PADI og lære alle dets tekniske viden og du vil være god til at gå. Du kan endda gå rejser udenlands til de vidunderlige lande, hvor deres marine liv er så rigt og deres reef er så storslået at se (såsom Great Barrier Reef i Australien), som du ikke vil gå tilbage til kysten. Andre scuba die-hards ofte bor i udlandet, dykning til deres hjerte indhold. Gå tjek virksomheder, der tilbyder dykning lektioner og få et glimt af en anden verden og nyde din udforskning.