O2s

Sådan at følge cricket VM

Cricket World Cup er den førende internationale mesterskab for mænds cricket, arrangeret af International Cricket Council (ICC), afholdes hvert fjerde år, ligesom OL. Denne VM ses som en af ​​verdens mest sete sportsbegivenhed og ses som det vigtigste resultat i denne sport.

Der har været mange mennesker

Der har været mange mennesker, der kunne lide at se denne Cricket World Cup, da det blev afholdt i England i 1975. Og der har allerede været mange hold fra forskellige lande over hele verden, på grund af sin popularitet. Der har været tv-dækning af over 200 lande, der dækker milliarder af seere. Der er også forskellige måder følger Cricket World Cup.

Sådan at følge cricket VM. Kender spillet.
Sådan at følge cricket VM. Kender spillet.

Kender spillet. Du vil ikke være i stand til at følge Cricket World Cup, hvis du ikke sætte nogle kræfter ind på at kende spillet. Selv grundlæggende viden tæller. Du skal vide, at ikke alle cricket spillere får chancen for at deltage i Cricket World Cup. Der er flere kvalificerede spil eller turneringer per region. De såkaldte Test-spille nationer kvalificerer direkte til VM, mens andre hold nødt til at gennemgå en række indledende kvalifikationsturneringer. De 91 associerede og Affiliate medlemmer af ICC er i stand til at kvalificere sig til VM under kvalificerende proces. De bør spille mellem to og fem etaper i ICC World Cricket League at være i stand til at deltage i finalen.

Der havde været ændringer i turneringen reglerne i årenes løb. Der var den såkaldte Super 6 hold dengang, at avancerede til semifinalen og videre til finalen. Der var 16 hold fordelt i 2007 VM-format. Disse 16 hold blev inddelt i fire grupper med fire hold. De spiller med hinanden i en round-robin format, tjener point for sejre og et halvt point, hvis der er bånd. De to bedste resultater teams skal fremme den runde, som kaldes Super 8 runde, med hvert team lege med de andre hold som turneringen skred frem. Deres point overført fra de tidligere kampe mod andre hold. De fire bedste hold går videre til semifinalerne, hvor vinderne skal spille i den sidste kamp. Der vil også nogle ændringer i formatet for det næste VM i 2011. De skal blive byder 14 hold.

Vælg dit hold. Det er kun naturligt at støtte din hjemmeholdet. Men du kan vælge et hold, du ønsker, hvis dit land ikke har nogen repræsentant hold. Formålet med spillet er at score mere end din modstander. Det bowler team vil forsøge at få gærdespillerne ud af spillet, så de vil score. Gærdespillerne også forsøge at få en score ved at blinke en cricket bold og gøre det på tværs af en grænse linje før det ramte jorden. Dette er meget ligesom baseball eller softball.

Der har været mange mennesker. Der havde været ændringer i turneringen reglerne i årenes løb.
Der har været mange mennesker. Der havde været ændringer i turneringen reglerne i årenes løb.

Du kan følge snesevis af din indsats hold gennem tv-opdateringer og også officielle hjemmesider af holdene. Du kan også downloade en cricket værktøjslinjen, så du vil kende den stående af dine foretrukne cricket hold. Der er også steder, der tilbyder e-mail-opdateringer af besked alarm via din mobil. Dette kan også hjælpe dig følge VM enhver tid og overalt. Du vil vide, om dit hold vinder eller ej.

Efter en favorit spil såsom cricket op til VM vil helt sikkert være en stor oplevelse for en fanatiker. Du kan også gøre dette som en bonding aktivitet for din familie.