O2s

Sådan at fiske med pirk hoved

Mange professionelle fiskere sige

Mange professionelle fiskere sige, at jig hoved er en vigtig del af maddingen. Den jig hoved vægt, form og krogen, der går med det påvirke agn præstation. Ved den nedre ende af læren hoved, vil bas lystfisker skærpe krogen. Hvis lystfiskeren er på lavt vand eller over dybt vand, er penetration forbedres, hvis jig krog godt er skærpet. Det ukrudt vagt, der er dannet i den ledende hoved undersøger den omhyggeligt. Dette kan påvirke, hvor hurtigt eller langsomt agn falder under vand. Dette kan også påvirke agn bites og dækningsgrad.

Nogle afskærmninger kan få røret til at filtrer eller sætte sig fast på grund af den massive lim, der anvendes til at samle jig. Hvis din ukrudt vagt er for lange, kan det være vanskeligt for krogen til at grave i. Du kan skære en del af det ukrudt vagt giver krogen til at forbedre sit potentiale som en effektiv krog sæt. Valg af vægten af ​​din jig hoved minimerer chancen for du barbering af en del af den ledende hoved. Det er også tilrådeligt at have en anden række jig hoveder, da nogle fisk foretrækker lokkemad, der falder langsomt. En jig hoved kan variere fra formen, vægt, farve og egenskaber.

Her er nogle prøver af jig hoveder.

 • Rundt hoved - Dette er den mest almindelige af alle jig hoveder. Mest funktionen af ​​denne jig hoved har en lang skaft jig krog og to keeper ringe på den runde hoved for at forhindre agn glider men vil ikke beskadige eller rive af lokkemad. Nogle rundt hoved har korte skaft krog. Mest sandsynligt ligner en blæksprutte krog med 90 graders jig hoved.

 • Fisk hovedform - Dette jig hoved skal normalt have svømme lokkemad. Montering svømme lokkemad og limning det til jig hoved gør agn holder længere. Men for det meste grunden til fastgørelse svømme lokkemad er at fange flere og større fisk. Limning det til jig hoved undgår svømmetur agn til at rive op, når trukket af store fisk. Men pas på ikke at sætte for stor lim på lokkemaden.

Der findes mange former for jig hoveder ud på markedet

Der findes mange former for jig hoveder ud på markedet. Nogle tilbyder jig hoveder, der kommer med en ukrudtsplante vagt. Jig hoved figurer også variere fra hat nogensinde folk kan tænke på. Disse hoved meste vejer fra 1/60 ounce til mere end 1 ounce. Det har en bred vifte af farver, former og størrelser samt kroge. Kroge varierer fra materialer, som gjorde krogen til den type, farve og vinkler af krogen.

Disse er enkle trin om, hvordan man fiske med en jig hoved.

 1. Sådan at fiske med pirk hoved. Du kan også prøve en anden metode.
  Sådan at fiske med pirk hoved. Du kan også prøve en anden metode.

  Find din plads. For newbie fiskere, ville en tilgængelig sø være et godt sted at fiske.

 2. Vide, hvad de fleste typer af fisk i området er. Dette vil hjælpe dig med at vælge den rigtige jig hoved til at bruge.

 3. Vælg den jig hoved, du vil bruge. Vægten af ​​jig hoved er vigtigt, hvordan tungt det er, at den kan synke hurtigere i vandet.

  Mange professionelle fiskere sige. Der findes mange former for jig hoveder ud på markedet.
  Mange professionelle fiskere sige. Der findes mange former for jig hoveder ud på markedet.

 4. At vælge den rigtige krog til brug for netop din jig hoved og bytte er vigtig. Hvilken materiale din krog er lavet af, og skarpheden af ​​det.

 5. Du kan også overveje en ukrudtsplante vagt, da det hjælper også, hvor hurtigt eller langsomt din agn vil synke under vandet. Nogle fisk foretrækker dem, der sink i langsomt.

 6. Sæt ukrudt vagt og krogen til din jig hoved.

 7. Fastgør den samlede jig til dit fiskeri linje og sørg for at det er i en sikker og korrekt samling.

 8. Tag fat i stangen håndtag med hvilken hånd du normalt bruger. For dem, der er højrehåndet, skal årsskiftet deres stænger være sidelæns, så hjuls håndtag peger opad. For venstrehåndede mennesker, bør stangen håndtag pege nedad.

 9. Sigt på dit mål. Stangen skal være på din øjenhøjde peger på det område, hvor du er ved at kaste.

 10. Bøj din støbning arm på albuen og hæve din arm, indtil u har eyed-niveau med hånden. Så bøje dit håndled frem efterfulgt af din arm slip derefter tommelfinger-knappen for at lade din lokke flyve mod vandet

 11. Lad din agn vasken i et par sekunder og derefter langsomt rulle det igen

 12. Derefter gentage de sidste 3 trin, indtil du fange en fisk

 13. Du kan også prøve en anden metode. Du kan lade din linje hvile i vandet og vente, indtil du ser din hjuls træk. Når din hjul bliver trukket under vandet, betyder det sandsynligvis, at en fisk har taget din agn. Giv det et snuptag at sætte krogen på din fisk og derefter rulle det i så hurtigt som du kan.

Og nu du har med succes fanget en fisk med dit jig hoved!